Novi ludi trend: Žene plešu na glasovne poruke svojih bivših frajera

Shutterstock/Instagram
Vidi originalni članak
  • Novi zabavni trend zahvatio je žene željene pokazati da su bivšeg doista preboljele.
  • Raspojasano plešu na glasovnu poruku koju im je na mobitelu ostavio bivši toksični frajer i zorno pokazuju da su ga napokon preboljele
  • Ovaj bizarni novi trend započela je 18-godišnja Isabella Dorlando iz SAD-a

Nakon prekida, glasovne poruke znaju doista biti brutalne. Jednom kad žena dobije takvu poruku, često se sledi, ne zna kako da reagira - katkad se raspadne u suzama, ali ponekad, ona pametnija, prasne u smijeh.

E sad imamo i novu zanimljivu reakciju na njegov odurni glas i još odurnije poruke: riječima pjevačice Taylor Swift, žene ga se žele 'otresti', izbaciti iz života energičnim plesom. Ovaj bizarni novi trend započela je 18-godišnja Isabella Dorlando iz SAD-a koja je prva na društvenim mrežama podijelila video na kojem plaše na poruku svojeg dečka koji ju je prevario.

Gotovo suznim glasom on joj govori: "Čitav dan pokušavam razgovarati s tobom o ovome što se dogodilo, ali ti me ne želiš saslušati. Govorim ti istinu kao što ti govorim i ono najvažnije, ne znam što sad da radim. Ti mi još uvijek ne vjeruješ".

U razgovoru za jedne američke novine Isabella je okrila da je s tim dečkom bila skupa više od šest mjeseci prije nego što su prekinuli. Prošli tjedan odlučila je obrisati stare glasovne poruke na svojem mobitelu i naišla je na njegovu poruku. Iznenada je shvatila koliko se njezin odnos prema njemu promijenio.

"Nekad, ta bi me poruka 'uništila', ali sad mi je samo smiješna", objasnila je Isabella.

Odlučila ju je podijeliti s prijateljima na društvenoj mreži i uz nju plesati jer joj se činlilo da upravo s plesom najjasnije izražava koliko joj više nije do njega stalo.

Ljubavni odnosi Psiholozi su PROTIV toga da ostaneš prijateljica s bivšim, a njihovi su argumenti vrlo uvjerljivi

Isabellin video dobio je 395.000 lajkova i s njima je stekla 20.000 novih sljedbenika. A onda je Isabellin video nadahnuo desetak drugih žena da naprave svoju verziju plesa na glas bivšeg.

Jedna od tih žena je i Tenley Earles iz Virginije koja je zaključila da je Isabellin video dobar način da se žena osjeti snažnijom i odlučnijom pa je isprobala svoju verziju plesa na poruku bivšeg koji ju je napao što je u školu došla u tajicama i što su je drugi frajeri gutali očima.

I ovaj je video uskoro postao viralan, pogledalo ga je 723.000 ljudi i ostavilo tisuće i tisuće komentara. Video je podijelio i jedan filmski kritičar koji je poručio svojoj generaciji da imaju sinove kretene, ali su im zato kćeri smiješne i moćne.

LJUBAV Ovih 8 znakova otkrit će ti je li tvoj bivši još zaljubljen u tebe...

Posjeti Miss7.24sata.hr