Novi miss7 magazin je na kioscima i čeka te!

Marko Grubišić
Vidi originalni članak
  • Novi broj miss7 magazina na kioske je došao još početkom studenog
  • Za 30 kuna čeka te 234 stranice štiva koje će te pratiti cijelu sezonu
  • Samo za miss7 pišu i fotografiraju renomirani domaći autori i influenceri: Nenad Korkut, Nada Mirković, Mare Milin, Marko Grubišić, Mateja Vrčković, Tina Lončar, Nikolina Subašić, Danijel Berković, Franjo Matković, Senja Vild, Petar Trbović, Ana Nikačević... 
     

Novi broj miss7 magazina je tu! Pred tobom je uzbudljivo putovanje kroz svijet mode, ljepote i životnog stila s početnom stanicom na najbližem kiosku.

Znaš li što je Wabi-sabi koji nas poziva da uživamo u nesavršenosti života kakva jest jer u njemu uvijek ima nečeg očaravajućeg? Donosimo ti kako je Nicole Shanahan odlučila pronaći način da se odgodi ili zaustavi menopauza kako bi se dokinula reproduktivna nejednakost između muškaraca i žena. Također, otkrili smo i kakve se sve antikviteti i vrhunski primjerci primijenjenog dizajna kriju u zagrebačkoj galeriji Antik&Dizajn. 

Ivan Đikić, pomalo nesvakidašnjem izdanju kojeg je za njega pripremila Ana Nikačević, odlično se snašao ispred fotoaparata Mateje Vrčković, a mi smo ovog puta smo poželjeli upoznati čovjeka koji se skriva iza vrhunskog znanstvenika. Spisateljica i kolumnistica missBloga, Marijana Perinić pustila nas je u svoju svakodnevicu te nam je otkrila svoje favorite, a Ida Prester je izdvojila svoje najdraže knjige. 

Kada su trendovi u pitanju svoje mjesto u novom izdanju magazina pronašle su trenutno neizbježne trenirke, najpopularniji modeli obuće, mini večernje torbice, a predstaviljamo i brend torbica Mashu koji nas je osvojio svojom pričom. Tina Lončar nam je približila brend Loewe te je 'zagrebala' u njegovu duboku povijest, a pozabavila se i temom doma koji je postao novo mjesto kojeg želimo ''presvući'' u novi trend.

Istražili smo i knjigu ''Untamed'' za koju Adele tvrdi da joj je promijenila život, a poznati Hrvati su nam u anketi odgovorili bez koje mobilne aplikacije ne mogu. Svoje mjestu u novom broju dobila su i djeca slavnih - za tebe smo pripremili ljubavnu priču Brooklyna Beckhama, a oduševio nas je stil Jadena Smitha te njegovi brojni talenti.

Svoje mjesto dobio je i nedavno preminuli dizajner Kenzo Takada čija se kreativnost utjelovljivala u mnogim medijima, a rezime njegove karijere i života obradio je Nenad Korkut. Također, Nenad nam je donio i temu o trenutno najpopularnijim svjetskim kreatorima među kojima prevladavaju žene. Kad je u pitanju moda, Eva Misirača nam je donijela intervju s Ivanom Aldukom kojeg smo upoznali kroz dosad nedogovorena pitanja.

Naša stalna suradnica Nada Mirković bila je zadužena za teme o kojima se posljednjih mjeseci najviše priča. Upoznajemo te s Kamalom Harris, prvom potpredsjednicom Sjedinjenih Američkih Država, zatim priču nezaustavljive Glorije Steinem te priču koja povezuje Vogue i aktivizam. 

Posjetili smo i Lunilou showroom u centru Zagreb, ali i Breadclub za čiji kruh ljudi čekaju u redovima. Naša gastro stručnjakinja Damira Kovačić u društvu fotografa Danijela Berkovića posjetila je restorane Ficlek i Pod zidom. Restorane koji su se našli na listi omiljenih svima koji su bar jednom tamo zakoračili. Naš miss(ter)7 Boris Kovaček u ovom broju razgovarao je s Hrvojem Petrićem, čovjekom koji hranu poznaje u dušu, jednim od velikana svjetske gastronomije.

Za beauty stranice i ovog puta je bila zadužena Nikolina Subašić koja se pozabavila najpoželjnijim parfemima, vježbanjem, ali i suplementima, nisu izostale ni najpopularnije frizure kao ni klasici za vamp pogled kako maske ne bi bile u prvom planu. U beauty editorijalu briljantne Suzane Holtgrave vidimo glamurozan i sjajan izgled od kojeg nam zasja u očima.

Čekaju te i dva genijalna modna editorijala za koje je s jedne strane bio zaslužan tim Mare Milin, Petar Trbović, Simona Antonović i Zvonimir Andrić, a s druge Senja Vild, Franjo Matković, Ana Nikačević, Ante Pažanin i Nina Pejnović.

Za pomalo neobičnu naslovnicu bili smo inspirirani onom američkog izdanja Harper's Bazaara iz veljače 2019. na kojoj je zasjala Jeniffer Lopez. Naša zvijezda jesenske naslovnice je Andrea Andrassy koja nam je u posve iskrenom intervjuu otkrila zašto zazire od riječi influencer, koji su njezini dječački snovi te o kojim stvarima ne priča u javnosti. Zanimljiv intervju prate fotografije koje će sve ostaviti bez daha, a iza njih stoji kreativan tim Grubišić-Joković-Trbović, te Dragana Pilić za Ruža Institut Kerastase. 

 

Posjeti Miss7.24sata.hr