Nova usluga: butleri za snimanje Instagram fotki!

PR/WhatsApp
Život kroz savršen Instagram filter nije nimalo lak zadatak, a tog su itekako postali svijesni u turizmu. Zato je (zasad, na žalost, samo tamo) na Maldivima ponuda za goste obogaćena Insta batlerima i Insta turama!
Vidi originalni članak

Okinuti idealnu Instagram fotku nije nimalo lak posao - bili samoljubi ili ne, moramo priznati da nam nije problem potruditi se za naš slikovni dnevnik i tu fotku probati uslikati još nekoliko (desetaka) puta, iz različitih kuteva, pazeći na svjetlost, pozadinu. No čak i uz sve trikove, pa i savršenu pozadinu, dobru fotku je nekad nemoguće uslikati sam, a to znaju i hotelijeri s Maldiva (šmrc, naši cimerfraj ugostitelji se tog još nisu dosjetili) koja je svoju ponudu sad proširila Insta batlerima.

Naime, Conrad Maldives Rangali Island resort sada nude Instagram trails, tj. ture koje te vode po najfotogeničnijim lokacijama na otoku i u resortu, ali i Instagram butlere, odnosno ekipu koja je suvereno vlada društvenim mrežama i osviještena je što se na njima traži te zna u skladu s tim i napraviti dobru fotku. 

Instagram Trails postoje u turama od jednoga, tri ili pet sati, tijekom kojih gostima pokazuju lokacije i idealne kutove za fotku, a butleri te neće samo uslikati u savršenoj pozi u, primjerice, savršenom plavo zelenom moru, već će te i naučiti kako da to napraviš sama. S obzirom na to koliko ljudi je zainteresirano imati picture-perfect Instagram profil, vjerujemo da će im nova ponuda totalno gorjeti! 

 

 

 

Posjeti Miss7.24sata.hr