Nikad skromnija božićna čestitka: Kate je u tenisicama, djeca odjevena kao za plažu, svi u traperu

Profimedia / @salmahayek Instagram
Vidi originalni članak
  • Za svoju prvu božićnu čestitku kao princa i princeze od Walesa, William i Kate odlučili su zadržati skromnost te su se usklađeno odjenuli u casual-traper stil
  • Peteročlana obitelj izgleda preslatko u ležernoj odjeći, a svo troje djece je u kratkim hlačama
  • Fotografija je snimljena ispred njihove kuće u Norfolku

Princ William, Kate Middleton i djeca snimili su svoju prvu božićnu čestitku, totalno ležernu, u traperu. Prva božićna čestitka princa Williama i Kate Middleton kao princa i princeze od Walesa mogla bi biti njihova najležernija ikad. Na 'skromnom, običnom' portretu, koji je snimio fotograf Matt Porteous, princ i princeza te njihovo troje djece, George, Charlotte i Louis, hodaju ruku pod ruku ispred svog imanja Anmer Hall u Norfolku.

Moda Vjenčanica Jenny Packham koju je nosila Kate Middleton ponovno je u prodaji

Fotograf je uhvatio ležeran stil Walesovih, od kojih većina nosi traper: Kate i William nose traperice i košulje na kopčanje, a Charlotte i Louis nose kratke traper hlače. Princ George, koji kao prestolonasljednik ipak ima malo drugačiju ulogu, nosi polo majicu i kratke hlače.

Peteročlana obitelj izgleda uistinu preslatko u ležernoj odjeći, uključujući svo troje djece u kratkim hlačama. Za fotografiju je Kate Middleton nosila košulju, uske traperice i svoje omiljene Superga Cotu Classic tenisice (koje koštaju 65 dolara/461 kunu). Princeza od Walesa nedavno je na crvenom tepihu nosila neprocjenjivu smaragdnu ogrlicu iz kolekcije Queen Mary, pa je ovaj opušteni izgled definitivno golema promjena.

Objavljivanje godišnje božićne čestitke, dugogodišnje blagdanske tradicije za kraljevsku obitelj (Camilla i Charles objavili su svoju prije nekoliko dana), dolazi u vrlo trnovitom razdoblju za kraljevsku obitelj. Naime, drugi dio Netflixove dokumentarne serije 'Harry & Meghan' izlazi kasnije ove godine i navodno će biti eksplozivan: u najnovijem traileru Harry je rekao o Williamu: „Bili su sretni jer su lagali kako bi zaštitili mog brata, nikad nisu bili voljni reći istinu da zaštite nas“. 

Malo je vjerojatno da će to biti kraj nemirnog razdoblja za kraljevsku obitelj nakon smrti kraljice prošle jeseni. U siječnju će izaći Harryjevi memoari, 'Spare'. Knjiga Omida Scobieja, 'Endgame: Inside the Royal Family and the Monarchy's Fight for Survival', bit će objavljena kasnije tijekom 2023. godine. 

Moda Veliki trend! Večernje haljine koje su posljednjih dana nosile Meghan, Kate i Amal imaju zajednički detalj

Posjeti Miss7.24sata.hr