Nevjerojatno: otkrila je da je dragi vara zahvaljujući dostavljaču hrane

Shutterstock/Instagram
Vidi originalni članak
  • Život uistinu piše romane,a u to se uvjerila i Kayla Spade koja je informaciju o nevjernom dečku dobila od - dostavljača
  • U nastavku ti donosimo cijelu kronologiju ove zanimljive i nevjerojatne priče

Nikada nije ugodno otkriti da te netko vara, bez obzira na okolnosti…Često se radi o pukoj slučajnosti ili pak informacijama koje dobijemo od prijatelja ili pak zlobnih dušebrižnika – ali rijetko o partnerovoj nevjeri saznamo od dostavljača hrane!

Life&style Riješi kviz i otkrit ćemo ti kakva si na plaži! Možda se iznenadiš!

Međutim, 23-godišnja Amerikanka Kayla Speer nedavno je baš to doživjela. Bila je u vezi s muškarcem koji nije živio u istom gradu već na tri sata vožnje od nje. Učio je za završne ispite pa mu je ona (iz ljubavi) naručila „Jimmy John's“ sendviče, odnosno da mu ih dostave kući. A onda... 

Kayla je na Twitteru objasnila što se dogodilo (prenosimo njene objave): 

Željela sam ga iznenaditi lijepom gestom i naručila mu sendviče

• Osjećam kako moram podijeliti svoje @jimmyjohns iskustvo…

• U vezi sam s dečkom već nekoliko mjeseci. Živimo prilično daleko, oko tri sata vožnje. On bi trebao uskoro završiti koledž i uči za ispite. 

• Bila sam na poslu neku večer i pomislila kako bi bilo lijepo napraviti nešto za njega, pa sam mu naručila @jimmyjohns večeru.

• Kad sam naručivala večeru, rekla sam dostavljaču da je to za mog dečka i da neću biti prisutna kad mu dostavi hranu, jer živim tri sata daleko. 

• Dostava je krenula, a dečko mi je poslao poruku prije nego je išao malo odspavati. Zato sam mu napisala: „Hej, hrana je na putu prema tebi. Molim te, ostavi napojnicu.“ Nije mi odgovorio, pa sam pretpostavila da spava. 

• Malo kasnije mi je poslao poruku: „Hvala!“ A onda me nazvao @jimmyjohns.

A onda sam primila čudan poziv od dostavljača

• Javila sam se, jer sam pretpostavljala da mi javljaju da je hrana isporučena ili je možda nešto pošlo krivo s mojom kreditnom karticom. Međutim, bila sam debelo u krivu…

• @jimmyjohns dostavljač me je pitao je li moja dostava bila za mog dečka, na što sam mu potvrdno odgovorila te dodala kako ne živimo u istom gradu i da sam ga željela iznenaditi. Mislila sam da je to čudno, jer sam prije toga rekla da je to za mog dečka.

• Dostavljač je potom rekao: „Vidite, obično to ne radimo, ali mislim da trebate znati… kad sam ušao u njegov stan, vaš dečko je bio samo u boksericama, a na krevetu pored njega ležala je gola žena…

• Postavila sam mu nekoliko pitanja (jako zbunjena i ljutita), ali mi je odgovorio smireno i onda sam tek shvatila da govori istinu i da je moj dečko s nekom drugom golom ženom u krevetu.

• Eto, tako sam otkrila da me vara. Od @jimmyjohns dostavljača!

Beauty Saznaj kako zablistati poput J.Lo i zavesti svakog muškarca uz minimalan trud

• Želim zahvaliti @jimmyjohns za fenomenalnu uslugu i odnos prema mušterijama. Bila sam im jako zahvalna što su me nazvali.

Nakon što se priča proširila društvenim mrežama, svi su počeli hvaliti Jimmy John'sov odnos prema mušterijama. 

Zatim se javio vlasnik Jimmy John'sa i napisao sljedeće: 

„KAYLA!! Rado ćemo te počastiti hranom za tvoju feštu na kojoj slaviš prekid! Javi kada i gdje! Molim te pošalji nam svoju adresu i kontakt da se sve dogovorimo!

Kayla je potvrdila da će se fešta održati, ali tad još nije javila vrijeme i mjesto. Rekla je i da nije od tada razgovarala s dostavljačem, ali mu je iskreno zahvalna za to što je napravio. Većina ljudi ne bi napravila to što je on napravio – a napravio je nešto uistinu sjajno! 

Posjeti Miss7.24sata.hr