Netflix je u Splitu snimio film "The Weekend Away" s Blair iz Tračerice. Ljudi se sprdaju s nelogičnim detaljima

Screenshot Youtube Scena iz filma The Weekend Away
Vidi originalni članak
  • Netflix priprema novi film "The Weeekend Away" čija se radnja odvija u Splitu - na program stiže u ožujku
  • U filmu glumi Leighton Meester, poznata po ulozi Blair iz kultne serije Tračerica, a u filmu se pojavljuju i hrvatski glumci
  • Hrvati su primjetili brojne nelogičnosti u najavi filma koji je postao tema zezancije na Twitteru

"The Weekend Away" novi je filmski naslov Netflix produkcije u kojemu glavnu ulogu ima Leighton Meester, glumica koju svi pamtimo i volimo po ulozi Blair u popularnoj seriji iz ranih 2000.-ih Tračerica.

Druga, i veća zanimljivost, je ta da se radnja filma odvija u Hrvatskoj, točnije Splitu. Iako je Hrvatska u zadnjih desetak godina popularna destinacija za stranu filmsku produkciju, Hrvatska obično nije mjesto radnje filma. Međutim, "The Weekend Away" smješten je u "najlipšem gradu na svitu" - našem Splitu. To znači da će u filmu glumiti i hrvatski glumci, a iz trailera vidimo da se u njemu pojavljuju glumci Iva Mihalić i Amar Bukvić. 

Radnja filma prati dvije prijateljice Beth (Leighton Meester) i Kate (Christina Wolfe) koje stižu na vikend odmor u Hrvatsku. Jedna od njih je udana i ima dijete dok je druga slobodna. Nakon što stignu u Hrvatsku slijedi uzbudljiva večer u prepunom noćnom klubu.

Prijateljice se zabavljaju u noćnom klubu, a stvari uskoro postaju vrlo mračne te u sljedećim scenama vidimo Kateino beživotno tijelo koje pluta u moru. Kad se sljedećeg dana probudi Beth se ne sjeća prethodne noći i ubrzo shvaća da je njezina najbolja prijateljica nestala bez traga. Policija, to jest hrvatski detektivi sumnjaju na Beth te joj oduzimaju putovnicu. 

Jesi li primjetila neke nelogičnosti u traileru? Naime, film je postao predmet zezancije među Hrvatima na Twitteru koji su primjetili brojne sitne nelogičnosti poput pokušaja ubojstva na način da baciš čovjeka s visine od par metara u toplo splitsko more do najveće nelogičnosti od svih - zašto nitko ne ispija kavu?

"Čekaj, nitko ne pije kavu i ne jede juhu? Ovo je moglo biti snimljeno i na Floridi", dodaju tviteraši.

 

 

"Netko je u opasnosti da će pasti u toplo more u kolovozu u Splitu sa šest metara?" piše jedan tviteraš.

 

Osim simpatičnih zezancija, po komentarima ispod trailera filma čini se kako su svi oduševljeni vidjeti Leighton Meester ponovno na ekranu. Film izlazi na Netflixu 3. ožujka, a objavom na Instagramu pohvalio se i glumac Amar Bukvić koji, baš kao i mi, jedva čeka izlazak filma. Među brojnim čestitkama, pitali su ga "i kako je glumiti s Blair Waldorf".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amar Bukvic (@amar_bukvic)

 

 

 

Posjeti Miss7.24sata.hr