Nemate ideju što staviti pod bor? Mi ih imamo nekoliko!

dm.hr
Vidi originalni članak

Miris za mamu, poklon-paket za brata, igračka za malog nećaka i make up set za najbolju frendicu. Više od 10.000 potencijalnih poklona i sigurna kupnja čekaju vas na www.dm.hr.

Novi mirisi u ponudi dm-a izvrsno su iznenađenje koje vaša mama ili sestra mogu pronaći ispod bora. Here to Stay najnoviji je miris modne ikone Naomi Campbell. Ovaj cvjetno-voćni miris krase gornje note crnog ribizla i maline, a u svojoj bazi ima note vanilije i mošusa koje mu daju posebnu postojanost, baš u skladu s njegovim imenom. Još jedan mirisni novitet upao nam je u oko i začarao naša osjetila - Women Secret Intimate. Here to Stay je idealan je za vječne romantike, dok je Women Secret Intimate pravi poklon za one koji biraju diskretne i sofisticirane mirise. 

Za prijatelje i muške članove obitelji odabrali smo poklon-paket Tom Tailora be mindful, koji je dostupan ekskluzivno u dm-u. Ovaj mirisni set u kojem se nalaze gel za tuširanje i miris, neće ostaviti ravnodušnima ni njihove bolje polovice jer ga jantar i vetiver obogaćuju zavodljivom notom muževnosti.

Najmlađima poklonite Starlight Pets, plišanog prijatelja za miran san koji će oduševiti i roditelje. Svijetli u različitim bojama i projicira ih na zidove sobe, uz smirujuće note. Za nešto starije, odabrali smo društvenu igru Grad država uz koju se može zabavljati i učiti cijela obitelj.

Kada su u pitanju make up poklon-paketi, odabrali smo Magic Studio Essential make up kit, uz koji, za 79,90 kuna, poklanjate paletu sjenila, olovku za oči, šiljilo, maskaru, lak za nokte, ruž, duo rumenilo i četkicu za nanošenje. Ako vaša frendica, sestra ili mama imaju posebnu sklonost make upu očiju ili usana, možete odabrati Oh! my Lips marke Eveline u kojem se krije šest mini ruževa za usne ili pak poklon-pakete marke Magic Studio poput eye trio i Lovely eyes za dramatične poglede.

Prije odabira, ne zaboravite provjeriti koji vas još noviteti čekaju u dm online shopu jer se možda tamo krije idealan poklon za najvažnije ljude u vašem životu, a sigurni smo da ćete pronaći i nešto za sebe. Ne zaboravite, i u prodavaonicama dm-a i u dm online shopu proizvodi su vam dostupni po Dobrim cijenama na koje možete računati najmanje četiri mjeseca!

 

Posjeti Miss7.24sata.hr