Nećeš vjerovati koja je boja novi hit u dizajnu interijera

arhiva
Ostali smo malo iznenađeni kad smo čuli koja je boja proglašena hit nijansom interijera za jesen 2017. Što kažeš na crne detalje?
Vidi originalni članak

Da, točno je - crna boja će vladati interijerima ove jeseni. Točnije, mat crna postala je veliki hit kao boja zidova, kućanskih aparata i ostalih detalja. I dok neki ljudi vjeruju da crna boja u interijeru vizualno smanjuje prostor, s druge strane Architectural Digest tvrdi da upravo ona donosi eleganciju i profinjenost koja može transformirati bilo koju sobu u tvojem domu. Istina je da kombiniranje crne boje u domu možda zvuči zastrašujuće, ali zato danas donosimo nekoliko super savjeta kako što bolje i jednostavnije uklopiti crne detalje i u svoj prostor.

Manji kućanski aparati

Napokon stajliš tosteri, kuhala za vodu i mikrovalne! Umjesto uobičajenih bijelih aparata, sada napokon možemo razbiti dosadnu monotoniju kuhinje uz pomoć ovakvih elegantnih dodataka. 

Veći kućanski aparati

Crni hladnjak? U bijeloj kuhinji? Zvuči nam odlično! Veliki kuhinjski aparati u crnoj mat boji postali su glavni hit u uređenju doma jer daju svakoj kuhinji jednu elegantnu i profinjenu notu.

 

Zidovi

Neutralni su, ali istovremeno totalni statement. Multidimenzionalna crna najčešće se koristi na vratima i zidovima, a ako voliš monokromatsko uređenje i minimalizam - jedan crni zid u tvojoj dnevnoj sobi će te oduševiti! 

 

Pločice

Završili smo s bijelim pločicama! Ove jeseni, kupaonicama vladaju tamni podovi koji izgledaju totalno luksuzno, moderno i elegantno. Bez brige, neće vizualno "zatvoriti" prostor, dapače dat će mu svježinu i cool izgled koji ćeš obožavati. 

Rasvjeta

Posebno nam se sviđa kontrast koji nastaje između crnih lustera/lampa te bijelog stropa ili zida. Na ovaj ćeš način svoju rasvjetu pretvoriti u prave detalje i ukrase doma u koje će SVI odmah pogledati.

 

Posjeti Miss7.24sata.hr