"Ne želim svoju mamu na vjenčanju zbog jako okrutnog dara koji je dala mom zaručniku"

shutterstock "Neću pozvati mamu na vjenčanje zbog okrutnog dara koji je dala mom zaručniku"
Vidi originalni članak
  • Djevojka je odlučila kako ne želi svoju majku na vjenčanju nakon što je njezinom zaručniku kupila okrutan rođendanski poklon
  • Kaže kako je majka bila bezobrazna prema svom budućem zetu od njihovog prvog susreta
  • Ova "okrutna šala" njezine majke za buduću mladenku bila je 'kap koja je prelila čašu'

Buduća mladenka kaže da ne želi svoju majku na vjenčanju nakon što je njezinom zaručniku u invalidskim kolicima poklonila par tenisica za trčanje za njegov rođendan. Tvrdi da je ostala zgrožena nakon što je njezina mama poklonila budućem mužu, koji koristi invalidska kolica, par tenisica za trčanje, "našalivši se" da se nada da će ih "jednog dana koristiti". 

Love&Sex Buduća mladenka zaprijetila zaručniku da će otkazati vjenčanje ako ne obrije bradu - a razlog je bizaran!

Šokirana buduća mladenka kaže da je svog supruga prvi put upoznala na grupnoj terapiji, gdje je saznala da je izgubio majku u istoj nesreći zbog koje nije mogao hodati. Međutim, okrutni dar nije bio prvi put da je njezina mama pokušala poniziti ili uznemiriti zaručnika svoje kćeri. Kaže kako se od početka ponašala grubo prema njemu, neljubazno ga zadirkivala, pa se čak i "šalila" da je on odgovoran za nesreću u kojoj je poginula njegova vlastita majka.

Ova konkretna primjedba izrečena je na godišnjicu mamine smrti, a budućeg je mladoženju rasplakala. Kasnije se ispričala i prije dva tjedna javila se kako bi pitala može li doći na njegovu rođendansku zabavu. Na žalost, rekao je da će mu to biti u redu, ne znajući što ga sljedeće čeka.

Na Redditu, užasnuta mladenka napisala je: "Došla je i bila je puna ljubavi i veselja, ispričala se zbog prošlih 'nesporazuma', a moj zaručnik je bio zbunjen njezinom promjenom mišljenja. " Odlično smo se proveli sve dok nije stigao kraj večere i moja majka dala mu je poklon. Dala mu je kutiju rekavši da je ovo njezin poklon za njegov rođendan, on ju je otvorio i ono što smo vidjeli bio je par Nike tenisica za trčanje", napisala je.

"Pogledao ju je i ona se počela smijati, a zatim je rekla nešto u smislu da je optimista i da se nada da će ih jednog dana iskoristiti." U tom trenutku, djevojka je izgubila strpljenje i izbila je svađa. Njezina majka tvrdila je da je to bila "samo šala", no zaručnik je rekao da je to "potpuno poniženje". Njezin budući suprug rekao je da je sve u redu, ali ona se s tim nije složila i izvela je majku van na razgovor. Prisjetila se: "Svađala se govoreći da nije htjela da se ovo tako odigra, te da je bio previše osjetljiv i da bi mogao koristiti terapiju jer je njegova reakcija trebala biti smijeh."

Mladenka je pozvala Elona Muska, Adama Sandlera i mnoge druge poznate osobe na svoje vjenčanje

Tada je odlučila da njezina majka nije poželjna na vjenčanju. "Rekla sam da više nije dobrodošla na vjenčanje. Djelovala je šokirano rekavši da ovo stvarno shvaćam preozbiljno, ali inzistirala sam da vrati pozivnicu." Iako je djevojčin otac pokušao djelovati kao posrednik između njih, moleći je da ponovno pošalje pozivnicu, djevojka je ostala pri svojoj odluci, a korisnici Reddita vjeruju da ima pravo na to.

Life&style Na ovih 10 vjenčanja se netko uistinu usprotivio tijekom dijela: "Govorite sad ili zauvijek šutite!"

Jedna osoba je napisala: "Nemoj je ponovno pozivati ​​na svoje vjenčanje. Iskreno, nakon načina na koji se ponašala u ta dva navrata, razmišljao bih da je u potpunosti izbacim iz svog života." Druga osoba dodala je: "Ono što je učinila u oba navrata je više nego okrutno. Ovakva osoba nikome ne treba u životu." Treći korisnik je rekao: "Definitivno nemoj ponovno pozvati svoju mamu. Ali bi joj trebala poslati dar. Trebala bi joj nabaviti poseban prilagođeni okvir za sliku majku mladenke i poslati ga s karticom na kojoj piše: "Smiješno je jer ti nećeš biti prisutna!"

Posjeti Miss7.24sata.hr