Ne možemo dočekati! Stižu nam Ferrero Rocher i Raffaello sladoledi na štapiću, a znamo i kada

Ferrero
Vidi originalni članak
  • Sjajne vijesti stižu od omiljenog talijanskog proizvođača slastica Ferrera
  • Naime, omiljene slatke zalogaje Ferrero Rocher i Raffaello uskoro ćemo moći jesi u obliku sladoleda na štapiću!
  • Nov sladoledi već su testirani, a u naše škrinje mogli bi doći do ljeta, jedva čekamo!

Mnogi s nestrpljenjem očekuju tople dane, a sada imaju razlog više! Zamisli uživanciju dok ti se u ruci sa štapića otapa…Ferrero Rocher i Raffaello sladoled! Vjerujemo da se zapravo ne bi niti stigli otopiti sladoledi ova dva obožavana okusa koji je talijanski Ferrero sada odlučio lansirati na tržište.

Life&style Bubi, Njofra ili Top Mix? Ledo vraća jedan od tri legendarna sladoleda koje smo svi voljeli, a ti biraš koji

Kako piše Plava Kamenica, sladoledi su već testirani u Francuskoj, Austriji i Njemačkoj, a kod nas kao i u Italiji te ostatku cijele Europe trebali bi stići do ljeta. Za sada je samo poznato da će Ferrero Rocher sladoled proizvoditi u dvije verzije, s mliječnom i tamnom čokoladom.

Iza ovog poteza najomiljenijeg talijanskog proizvođača slatkoga Ferrera krije se i marketinška računica. Naime, kako je prodaja čokolade ljeti najslabija Ferrero je 2019. kupio Ice Cream Factory Comaker (ICFC) najjačeg španjolskog proizvođača sladoleda. Iste godine u izbacili su Kinder sladoled koji je odmah postao hit. 

Life&style Ben&Jerry’s ima sedam novih sladoleda, ne možemo se odlučiti koji okus nam je najbolji

Ferrerovi proizvodi u sladolednoj verziji za mnoge su šlag na vrhu torte, a i mi odbrojavamo dane do novih Rocher i Raffaello sladoleda!

Posjeti Miss7.24sata.hr