Namještaj s Gucci potpisom? Nama zvuči predobro!

Gucci
Umjetnički direktor ove modne kuće, Alessandro Michele, više neće dizajnirati samo odjeću; talijanski modni brend Gucci najavio je kolekciju komada za uređenje doma
Vidi originalni članak

Ako netko donosi zabavu u svijet mode, onda je to Gucci! Svake sezone nas razveseli s još ljepšim, još veselijim, još jarkijim bojama. Jedna riječ koju Gucci nema u svom rječniku? Minimalizam. 

Ništa drugačije neće izgledati ni Guccijeva kolekcija komada za uređenje interijera. Za Gucci Décor dizajnirati će Alessandro Michele, a komadi za dom sadržavati će sve već poznate motive njegovih kolekcija. Tigrovi, zmije, psi, mačke i pčele dekoracija su na jastucima, a ako se nečemu veselimo onda je to prepoznatljivi viktorijanski Gucci stil dekoriran cvjetnim i geometrijskim printevima.

Gucci jastuci

Od manjih predmeta tu su vaze, posuđe i metalni višenamjenski tanjuri. Ako ste baš odlučili sve začiniti Guccijem (i to adekvatno platiti), u ponudi su i konkretniji komadi poput stolaca i stolića. 

Alessandro Michele je pažljivo kreirao i četiri različita mirisa za dom, a dolaze u varijanti svijeća - naravno, dizajniranih tako da vizualno savršeno odgovaraju ostatku kolekcije. 

Gucci stolci

Iako cijene kolekcije još uvijek nisu poznate, šuška se da bi najjeftiniji komad mogao biti oko 1300 kuna, dok će namještaj poput primjerice stolaca i garderobne pregrade koštati i do 200.000 kuna! Ok, smijemo maštati zar ne?

Gucci pregrada

 

miss7 retro: Jesi li već poslala razglednicu ovog ljeta?

Posjeti Miss7.24sata.hr