Nakon tri desetljeća stiže nastavak filma 'Prljavi ples'. Nekoliko likova, uključujući Baby se vraćaju!

Vestron movies Prljavi ples
Vidi originalni članak
  • Tko se ne sjeća legendarnog romantičnog filma 'Prljavi ples'?
  • Johnny Castle i Baby, tj. Patrick Swayze i Jennifer Grey, bit će vječno upamćeni kao jedan od najslađih parova iz jednog od najslađeg romantičnog filma ikada 
  • Predobra vijest za sve fanove je da dolazi nastavak legendarnog klasika 'Prljavi ples' 

Prošlo je više od tri desetljeća nakon što se film 'Prljavi ples' prvi put pojavio na ekranima, a sada dolazi nastavak klasika! 

Glavna glumica iz originalnog filma, Jennifer Grey, glumit će u njemu i biti izvršna producentica. Izvršni direktor Lionsgatea, Jon Feltheimer, potvrdio je vijest još 2020. godine, ali sada su se pojavili dodatni detalji, uključujući i to kada će stići u kina.

Life&style '80 For Brady' urnebesna je komedija o četiri 80-godišnjakinje koje idu bodriti Toma Bradyja - i odgovoriti ga od umirovljenja

Kormilo preuzima Jonathan Levine, redatelj filmova '50/50' i 'Zavedi me ako možeš', koji je također napisao scenarij s Elizabeth Chomko. „Premda je originalni 'Prljavi ples' oduvijek bio jedan od mojih omiljenih filmova, nikad nisam zamišljao da ću režirati nastavak“, rekao je u izjavi. „Pišući ga, zaljubio sam se u likove (nove i stare), svijet Catskillsa iz 1990-ih, New York i glazbu koja će se kretati od pjesama iz originalnog filma do hip-hopa iz 90-ih. Jedva čekam surađivati s Jennifer kako bih ovu prekrasnu priču o ljetu, romantici i plesu prenio generaciji novih obožavatelja. A onima dugogodišnjim, obećavam da vam nećemo uništiti djetinjstvo. Zadatku ćemo pristupiti sofisticirano, ambiciozno i prije svega s ljubavlju.“

Dok će Gray reprizirati svoju ulogu neponovljive Frances Houseman, njezin voljeni kolega Patrick Swayze, koji je umro od raka gušterače 2009. godine u dobi od samo 57 godina, nažalost joj se neće moći pridružiti kako bi rekreirali njihovo sada već kultno djelo. Međutim, 'Variety' je izvijestio da su „tvorci filma u razgovorima sa Swayzeovim nasljednicima kako bi na neki način glumac ipak bio prisutan u filmu“, premda se može nagađati u kojem obliku bi to moglo biti. 

Sama Gray podijelila je dodatne pojedinosti o projektu u jednom intervjuu u studenom dok je promovirala svoje memoare – prikladno nazvane 'Out of the Corner', napominjući da će se pojaviti „drugi likovi… iz originalnog filma“ te nagovještavajući da će film ponovno biti smješten u Kellermanovom odmaralištu.

Obožavatelji bi trebali očekivati više detalja o filmu uskoro, s obzirom na to da novi film, također pod nazivom 'Prljavi ples', uskoro treba krenuti u produkciju, a studio bi htio premijeru 2024. godine. 

Stars Nicola Peltz jako voli Brooklyna Beckhama, ali ne toliko da mužu ne da otkaz iz svog novog filma

Posjeti Miss7.24sata.hr