Najslađi miješanci dviju pasmina dokazuju da u nesavršenstvu postoji savršenstvo

Instagram@lepomskysdusoleil
Vidi originalni članak
  • Priroda je doista maštovita, ali i mi ljudi volimo umiješati prste u stvaranju novih pasmina životinja
  • Nije nam dosta što smo kreirali toliko vrsta pasa, sad se poigravamo i s križanjem priznatih pasmina
  • Ipak, na Majci Prirodi je koji će gen pas povući s mamine, a koji s tatine strane, a rezultati su katkad neočekivani, a skoro uvijek preslatki

Zbog toga ne samo da imamo čistokrvne pse, već možemo uživati i u društvu križanaca mješovitih pasmina, jedinstvenih koliko i preslatkih, te naravno: posebnih.

Mini-ljubimci Ovi psići doslovno stanu u šalicu: upoznaj 10 najslađih minijaturnih pasmina pasa

1. Pomsky

Ovi psi nalik lisici križanci su haskija i pomeranca. Dokazuje da mješavina pasmina pasa može biti superslatka i prekrasna! Od kristalno plavih oči u kombinaciju s često narančastim krznom zastaje dah! 

2. Bas pei

Ovo malo stvorenje rezultat je miješanja shar peija i basseta. Bore je dobio od mame, shar peija, ali tjelesne proporcije od kratkonogog basseta. Kakva čudna kombinacija! Ali, nedvojbeno slatka!

3. Schnoodle (šnudl)

Ova krznena životinja vjerojatno ima najsmješnije ime od bilo kojeg psa, ali tako je ljupka! Kombinacija je između šnaucera i pudlice, pa je mala i naravno hiperaktivna. 

Life&style 10 mitova o psima u koje smo svi povjerovali, a nemaju veze s istinom

4. Dorgi

Ovaj mali pas jednostavno je presladak! Dolazi od roditelja jazavčara i korgija. To je dlaka je kraća, a tijelo vitkije - na elegantnijeg jazavčara, ali ogromne uspravljene uši su korgijevske!

5. Bullpug

Ova slatkica ima mopsa i bulldoga kao roditelje. Nešto je veći od mopsa, ali ujedno je i ugodnijeg izgleda od bulldoa. Savršena kombinacija ako nas pitate!

6. Koker pei

Ovo uzbuđeno štene križa se između koker španijela i shar peija. To mu daje savršeno uravnoteženu količinu bora, velike oči i opuštenost koker španijela. Zlatna boja također uravnotežuje kombinaciju. Kakav lijep rezultat!

7. Chug

Ovaj je mali tip mješavina mopsa i čivave. Sa svojim golemim mopskim očima uvijek izgleda zainteresirano. Budući da je njegova veličina negdje između mopsa i čivave, savršen je mali kućni prijatelj!

Life&style Najbolja imena za pse: Tražiš pravo ime za svog kućnog ljubimca?

8. Dalmachshund

Pogledajte ovu plavooku slatkicu! Ovo malo stvorenje je ono što se dogodi kad pomiješaš dalmatinskog psa i jazavčara! To je u osnovi niža verzija dalmatinskog psa. Ili točkasta verzija jazavčara? Vjerojatno su obje ove izjave istinite i to je nevjerojatno.

9. Dachsador

Ovo je mješavina jazavčara i crnog labradora. Rezultirala je predivnim crnim, sjajnim krznom i neodoljivim kratkim nogama sa slatkim malim šapicama!

Pogledaj video: Znaš li da si genijalna?

Your browser doesn’t support HTML5 video

Posjeti Miss7.24sata.hr