Najpovoljnije ideje za proljetno uređenje balkona i terasa

Shutterstock/Instagram
Balkoni i terase obogaćuju stambeni prostor, a sada je pravo vrijeme da se posvetite njihovom uređenju. Konačni rezultati mogu biti doista zadivljujući i za to vam nije potrebna vreća novaca, a vi ćete nekoliko mjeseci provesti uživajući u ambijentu kreiranom baš po vašem guštu. Popustolovac vam donosi ideje za njihovo najpovoljnije uređenje!
Vidi originalni članak

Dolazak lijepog vremena potiče mnoge da veći dio vremena provode na terasi ili balkonu, koji za tu svrhu trebaju biti posebno uređeni. Kako bi pretvorili vanjski prostor u vlastitu oazu za uživanje, nije bitna veličina  prostora niti vam je potreba velika količina novaca, već malo slobodnog vremena, kreativnost i informacija gdje nabaviti najpovoljnije komade kojima ćete ostvariti svoj plan. Za početak, morate ozeleniti i osvježiti balkon ili terasu, a za to će vam biti potrebne lončanice. Potrudite se da odabrane biljke budu dekorativne, te svojom dimenzijom usklađene s prostorom i odabranim stilom uređenja.

Nakon što ste ozelenili i osvježili balkon ili terasu, trebat ćete odabrati idealnu garnituru za sjedenje. Koju ćete veličinu stola, broj stolica i stil odabrati, ovisit će isključivo o veličini raspoloživog prostora. Osim garniturama za sjedenje, vanjski prostor možete opremiti ležaljkama, ljuljačkama i ostalim atraktivnim komadima vrtnog namještaja. Namještaj za opremanje vanjskih prostora se izvodi od različitih materijala i dostupan je po različitim cijenama, a one najpovoljnije potražite na Popustolovac.hr.

Popustolovac vam savjetuje da iskoristite vanjski prostor najbolje što možete. Koristite ga za uživanje s obitelji i prijateljima, odmor, vježbanje, radni prostor, igru s djecom ili pak omiljeno mjesto za učenje, i pritom štedite!

Posjeti Miss7.24sata.hr