Najljepši božićni ukrasi iz naših dućana

Pinterest/AlbionFit
Za samo dva dana počinjemo otvarati adventski kalendar, vrijeme je da krenemo i s dekoracijom doma - uostalom to dokazano podiže razinu sreće. A ove sezone dućani su prepuni posebno lijepih ukrasa: svijećice, ukrasi za bor, raskošni lampioni, adventski vijenci...
Vidi originalni članak

Svi pomalo poludimo u blagdansko vrijeme, pa nije ni čudo da naši domovi izgledaju kao pravo carstvo lampica, dražesnih sobova i pretjerano dekorirano ukrasnog stola. No, zašto bismo se toga sramili? Što kičastije, to bolje! Nekoliko sezona za redom trend su bili bijeli borići, ali i LED lampice u obliku raznih životinja. Naravno, ti trendovi su i dalje aktualni, samo što su sada pomiješani s tradicijom!

U Zara Home kolekciji ove sezone smo naišli na fantastičnu mješavinu modernog i tradicionalnog. Tako su neodoljivi drveni ukrasi s natpisom XMAS, kao i vijenci u rijetko viđenom izdanju - uz dodatak perja ili od slame s perjem..

Također, zanimljivi su novi ukrasi, koji dolaze u obliku poruke s bocom "Make a wish", ili nekih plodova jeseni poput šišarki posprejanih u zlatno.

Božićnu kolekciju H&M Home smo već predstavili, ali su nas kreativci iz švedskog giganta razveselili s još nekim novim nadopunama iz kolekcije. Prednost komada iz ove kolekcije je što su stvarno povoljni, pa ćeš za kompet od dva doista fantastična ukrasa za bor izdvojiti povoljnih 35 kuna.

ČAROBNO Malo drukčiji Božić: IKEA ima viseći bor!

U Emmezeti ćeš naići na fantastični LED ukras u obliku soba, ili pak staklene kuglice za bor koje kao da su izašle iz neke ledene bajke. Ta bajka se nastavlja i u ponudi vijenaca, od kojih smo izdvojili ovaj u obliku srca...

PREDIVNE BOJE! Stigla je H&M Home božićna kolekcija! Predivno!

Također, Lesnina ima jako dobru božićnu ponudu. U njihovoj blagdanskoj kolekciji našli su se neizostavni bijeli bor, ali i predivni svjetleći ukrasi za bor, te simpatični sob snižen u pola. Cijene većina ukrasa iz Lesnine su baš ovih dana snižene, pa ako još nisi odabrala sjajne ukrase, ovo bi mogla biti tvoja destinacija...

I naravno, Jysk. Ovaj lanac u svojoj ponudi ima nekoliko sjajnih primjeraka kako se kombinira moderno i tradicionalno. Oni su dali i primjer za dekoriranje, pa će tako jedna planinska koliba odlično izgledati ako se ukrasi s jako svijetlim lampicama!

Posjeti Miss7.24sata.hr