Najljepši beach barovi na Jadranu

Instagram
Zabava se seli na plaže - pronašli smo beach barove koji će ovo ljeto biti popularni
Vidi originalni članak

Neki barovi na plaži otvorili su vrata prvi put ove godine, neki su već godinama na listi najpopularnijih. Nakon sunčanja i kupanja iedalno su mjesto za svratiti na kavu ili koktel, a navečer se pretvaraju u pravo mjesto za tulume. Istražili smo malo koji će ovo ljeto biti puni dobre atmosfere. 

IPANEMA BEACH BAR

Bar smješeten u malom mjestu Okrug Gornji na otoku Čiovu je ovo ljeto prvi put otvorio svoja vrata. Smješten tik uz more, idealno je mjesto za ležati na ležaljkama i ispijati koktele. Zanimljivo je to da je ispred samog bara postavljena jedna velika japanka. Ako ideš s djecom, dok ti ispijaš kavu možeš ih bez brige pratiti dok se kupaju. 
 

 


BEACH BAR LAGANINI

Bar se nalazi u uvali Palmižana i izgleda kao mjesto gdje  bi vrlo rado provodili dane godišnjeg odmora. Osim bara ima i restoran u slučaju da nakon cjelodnevnog plesanja i ispijanja koktela ogladniš. Možeš izabrati i onu mirniju varijantu ležanja na ležaljkama i kupanja u moru s pogledom na prekrasan Jadran. 
 

 


BOWA DUBROVNIK

Već drugo ljeto za redom svoja vrata otvara ovaj popularni bar. Dubrovačke plaže same po sebi prekrasne, s ovim barom su se pomaknuli na listi najljepših. Bowa izgleda kao da se nalazi negdje na pješčanoj egzotičnoj plaži. U prekrasnom ambijentu možeš uživati kao kraljica.
 

 


MORO BEACH STUPE

Bar smješten na Koručuli je bio pravi Instagram hit prošlo ljeto. Tko god se tamo zatekao, nije mogao otići, a da se ne slika na popularnoj ljuljački u moru. S tom idejom se ovaj bar istaknuo kao poseban. Na samoj obali, bar slovi za jedan od definitivno najljepših. 
 

 


NA PLAŽU SA STILOM Jesu li ovo najljepši ručnici za ležanje na plaži?

SHARK BEACH CLUB

U Žaboriću pored Šibenika smješten je ovaj predobar bar. Osim bara tu možeš i prezalogajiti kad ogladniš. Cijeli u bijelom super se uklopio u šljunčanu plažu tik uz more. Mjesto gdje ćeš provoditi cijele dane ako se odlučiš za ovu ljetnu destinaciju uz piće i dobru glazbu.
 

 

Posjeti Miss7.24sata.hr