Najljepše torte Instagrama: S ovim personaliziranim slasticama svaka proslava će biti još ljepša!

@slagnakraju Šlag na kraju torta
Vidi originalni članak
  • S toplijim vremenom ušli smo i u punu sezonu veselih događanja i okupljanja
  • Na svakoj takvoj proslavi potrebna je i torta, a mi smo na Instagramu pronašle neke od najljepših torti koje možeš zamisliti
  • Na ovim Instagram profilima, gdje slastičarstvo i umijeće slaganja torti već graniči s umjetnošću, torte su maštovito osmišljene i impresivno izvedene, a njihova dekoracija oduzima dah!

Nesvakidašnje slastice koje su kreacije talentiranih slastičara sve više privlače pozornost. Na društvenim mrežama posebno, a brojni slastičari svoje majstorije i prava mala slatka umjetnička djela pokazuju upravo na Instagramu.

Šlag na kraju, La Martina Cakes i Cakes by Gabi tri su profila koja su nam posebno zapela za oko svojim nenadmašnim slasticama koje obožavaju mnogi.

Osim da je ukusna, kod torte je svima bitno i da lijepo izgleda. Različite dekoracije i predivni, delikatni ukrasi kao i tehnike izvedbe istih, ono su što torte na ovim Instagram profilima čini nekima od najljepših! Prigode i motivi na tortama doista su različiti pa se tako može naći svadbenih, rođendanskih, ali i prigodnih torti za sve ostale važne događaje koje volimo proslaviti!

Skulpturalne torte poput ovih bilo bi nam žao i razrezati, no osim prekrasnog dizajna, važan je i okus, a sudeći prema oduševljenim komentarima te brojnim pratiteljima, ove torte, osim što su lijepe izvana, su i preukusne iznutra.

Za tebe smo danas izdvojile nekoliko raskošnih i finih torti koje izgledaju kao iz bajke!

Arhitektica Iva Erić stoji iza Instagram profila zabavnog imena, s raznim slasticama koje su poput pravih malih umjetničkih djela, Šlag na kraju. Iva svakoj ideji, a onda i njenoj provedbi prilazi s profesionalne, arhitektonske strane, kako bi svaki „projekt torta“ bio savršeno izveden. Ove kreativne i posebne slastice na Instagramu prati gotovo 22 tisuće ljudi.

Uz kreacije iz Šlag na kraju, predivne torte nastaju i na La Martina Cakes Instagram profilu. Martina za sebe kaže kako je „ljubiteljica hrane, kolača, prirode i cvijeća“. Upravo njena ljubav prema kolačima je ono što najviše privlači pozornost na profilu gdje ju prati više od 6700 pratitelja.

Cakes by Gabi treći su Instagram profil s predivnim tortama za sve prigode koje su dosad vjerujemo mnogima već uljepšale posebna obiteljska druženja, vjenčanja i rođendane. Gabriela je dizajnerica kolača iz Splita s diplomom iz gastronomije koja svoju ljubav prema slasticama svakodnevno dijeli s više od 5600 pratitelja.

Personalizirane i posebne, ali i ukusne torte trenutno su vrlo tražene jer na jednostavan način uljepšavaju baš svaku proslavu. Mi se ne možemo odlučiti koju bismo prvu probale!

Life&style Pavlova torta: Kako je nastala kultna slastica od bjelanjaka i voća - a imamo i najbolji recept

 

Posjeti Miss7.24sata.hr