Najljepše cvijeće Instagrama: Na ovim hrvatskim profilima pronašli smo predivne i originalne bukete

Instagram@samonikla
Vidi originalni članak
  • Mirisni buket najdražeg cvijeća mnogima je najljepši poklon, no cvijeće nije samo za poklanjanje
  • Jednostavno ga možemo iskoristiti za ukrašavanje doma ili kao elegantnu dekoraciju na raznim proslavama
  • Neke od najljepših cvjetnih aranžmana, prigodnih za baš svaku priliku, pronašli smo na ova četiri domaća Instagram profila

Predivno, mirisno cvijeće najlakši je način da razveselimo nekoga, a buketi i dekoracija od raznog cvijeća i zelenila neizostavan su dio svake svečanosti ili proslave. U posljednje vrijeme, pozornost nam posebno privlače doista prekrasni cvjetni buketi bajkovitog dizajna koji se ističu među raznolikim cvjetnim aranžmanima koje svakodnevno imamo priliku vidjeti.

Tako smo na Instagramu naišli na nekoliko profila cvjećarnica i djelatnosti koje se bave izradom cvjetnih kreacija koji su nas naprosto oduševili, a sigurni smo kako ni ti nećeš moći odoljeti njihovim mirisnim cvjetnim buketima!

U nastavku ti donosimo još prekrasnih cvjetnih kreacija cvjećarnica Flowers Orangery, Samonikla i Tulip Studio te OPG-a Novosel.

Flowers Orangery prekrasni su buketi iza čijih kreacija stoji Ukrajinka Tanya Mishina, koja živi u Zagrebu.

Na Instagram profilu Flowers Orangery, gdje osim uživanja u ljepoti cvijeća, prekrasne bukete možeš i naručiti, svaka narudžba ima i dobrotvorni karakter, budući da dio prihoda ide dobrotvornim organizacijama u Ukrajini.

Samonikla je prekrasan cvjetni atelje otvoren prošle godine koji u svojoj ponudi ima ekološki održive i divlje bukete s cvijećem iz lokalne i sezonske ponude, koji su mnogima neizostavan dio posebnih poklona, ali i uređenja interijera.

Glavne kreatorice u Samonikloj su Maja Subotić Šušak i Katarina Zlatec, koje već neko vrijeme u ovom estetski ugodnom i ekološki osviještenom cvjetnom ateljeu spajaju cvijeće, prirodu i umjetnost.

Tulip Studio je cvjećarnica iz Zagreba, koja iako nosi ime tulipana, u svojoj ponudi ima i pregršt drugog predivnog cvijeća, a svojim jednostavnim, no efektnim buketima, često u jarkim bojama, osvojili su mnoge.

OPG Novosel obiteljski je posao čiji su buketi svježeg cvijeća aranžiranog u prekrasne cvjetne kreacije mnogima postali nezaobilazna dekoracija, a na Instagramu ih prati više od 16 tisuća pratitelja.

Predivni, raskošni i raznobojni buketi uljepšat će baš svaku prigodu!

Life&style 10 vrsta mirisnog cvijeća koje će svaki vrt i terasu ispuniti prekrasnim miomirisom
 

Posjeti Miss7.24sata.hr