Najbolje poklone pronađite u POP-UP SHOWROOM-u

arhiva
Mladi domaći dizajneri za vas su pripremili pregršt jedinstvenih i neodoljivih poklona koji će oduševiti svakoga
Vidi originalni članak

Za kraj godine 17. i 18.12. od 10 do 19 sati po poklon za svoju ili srodnu dušu dođite na POP-UP SHOWROOM  na kojem izlažu: Anthony Avangard, Borša/Mala Radnja Dizajna, Nott. Ordinary Jewelz i Printly. Lokacija je Trakošćanska 17 u showroom-u Nott. Ordinary Jewelz-a. Za vas je spreman spoj modnog i grafičkog dizajna, personalizirani pokloni i još puno malih iznenađenja.

Anthony Avangard

 

Anthony Avangard je brend iza kojeg stoji mladi dizajner Antun Aščić. Prepoznatljiv po svojim majicama s zanimljivim aplikacijama i ostalim mladenačkim proizvodima.Miks futurističkih elemenata s retro kulturom i ulične umjetnosti.

Borša / Mala Radnja Dizajna

Hrvatski brend poznat po dizajnerskim torbama i ruksacima ali u zadnje vrijeme i ostalim dizajnerskim predmetima poput bilježnica, čokoladica i šalica s originalnim porukama. Brend koji je znao Brenu dok je Lepa bila i koji pleše onako kako mu srce svira! 
 

Nott. Ordinary Jewelz 

Nott. ordinary jewelz je nakit kojemu je baza cvor izveden od parakorda ili nautičkog konopa te oplemenjen raznoraznim dodacima od staklenih perli, poludragog kamenja, metalnih elemenata i akrilne boje. Autentičan dizajn čvorova izlazi iz glave dizajnerice Silvije Talan. Nakit je vrlo statement i ne prati trendove, ima svoju modnu putanju i namijenjen je svima koji vole da nakit bude šlag na tortu njihovog outfita. Zaštitni znak koji nosi svaki komad je krilo koje simbolizira slobodu stvaranja i kreativnost u najčišćoj formi.

Printly 

Printly će ti pomoć ako poželiš pokloniti ljubav i to onu u papirnatom obliku. Iza imena Printly kriju se maštoviti, personalizirani poklončići & različite grafičke kreacije. Ideja se krije iza papirnatih poklončića kojima se izražava nešto osobno, interno i drugačije. Želje za novu 2017. sada možeš i izrazit orginalno na personaliziranoj stolnoj mapi, kalendarćiću, bilježnici ili čak i ilustraciji kućnog ljubimca. U svakom slučaju izrazi se točno onako kako ti želiš, a Printly će to isto pretvoriti u super poklon.

Posjeti Miss7.24sata.hr