Najbolje cimet rolice vratile su se u Split, ali to nije sve! Oš kolač ima i novi okus rolica zbog kojih se stoji u redu!

Instagram @oskolacpastry Foto: Instagram @oskolacpastry
Vidi originalni članak
  • Splitska slastičarnica Oš kolač godinama nas oduševljava estetičnim i ukusnim tortama i kolačima, a u ovome periodu godine najljepše mirišu njihove cimet rolice
  • Jedan su od najpoznatijih i najpoželjnijih zimskih deserata, stoga nas je razveselila vijest iz ove slastičarnice nakon godišnjeg odmora da su kremaste, sočne i bogato punjene cimet rolice opet dostupne 
  • Jednako tako razveselila nas je i novost: Oš kolač u ponudi ima i novi okus rolica, orah i krema od vanilije 

Miris cimeta jedan od simbola blagdana i zime, stoga ne čudi da su upravo cimet rolice jedne od najpoznatijih zimskih deserata. Mekano tijesto i savršena kombinacija cimeta i šećera čini ovaj desert jednostavno neodoljivim! Omiljena slastičarna u Splitu Oš kolač od ove zime u ponudi ima ovaj neodoljivi desert, a redovi čekanja dokaz su da ima nešto čarobno u njihovim cimet rolicama. 

Najslađa slastičarna u Splitu od 2017. oduševljava nas ukusnim, estetičnim i posebnim slasticama čije je recepte vlasnica Tea Mamut usavršila na prestižnom slastičarskom fakultetu CIA u New Yorku godinama surađujući s vodećim svjetskim chefovima. U ponudi imaju torte, kolače, tople i hladne napitke te, od ove godine, i dugoiščekivane cimet rolice od mekanoga tijesta s punjenjem od cimeta i premazom od krem sira i Bourbon vanilije, a odsad i one s punjenjem od oraha čiji okus nas vraća u djetinjstvo!

"Nakon dugo testiranja i degustacija, došli smo do dobitne kombinacije koja nas je vratila u djetinstvo" napisali su na svom Instagram profilu. "Nova rola je s punjenjem od oraha i kreme od vanilije - jedva čekamo da je probate."

Splićani su jedva dočekali da se vrate s godišnjeg odmora i da opet kušaju ovu neodoljivu slasticu za koju se priča da se svaki dan traži komad više. Moja će novogodišnja odluka o ukidanju šećera ipak pričekati sljedeću novu godinu!

Life&style Slastičarnica Šlag na kraju počastila nas je receptom za raspucance od pistacija. Još i ludo izgledaju!

Posjeti Miss7.24sata.hr