Na ramenu ili u ruci? Način nošenja torbice može puno toga otkriti o tebi

Shutterstock Način na koji nosiš torbu puno otkriva o tebi
Vidi originalni članak
  • Mislila si da je ključno koju torbu kupiti?
  • Čini se da to nije najvažnije… 
  • Naime, način na koji nosiš svoje torbice puno otkriva o tebi! 

Preko ramena, u ruci, sprijeda, straga, sa strane - kako nosiš torbu? Stručnjaci za govor tijela tvrde da način na koji nosimo novčanike, ruževe i ključeve od stana nije slučajna odluka. Način na koji prenosimo te stvari navodno mnogo govore o našoj osobnosti.

Poznata američka psihologinja dr. Kathlyn Hendricks, koja je sa svojim suprugom, dr. Gayom Hendricksom, koji je napisao više od 35 knjiga o psihologiji, pronalazi skrivene poruke u načinu na koji nosimo torbe. Prepoznaješ li se?

Dijagonalno preko ramena, s torbom na prednjoj strani

Kad ovako nosiš svoju torbu ispred sebe, koristiš je kao neku vrstu oklopa. Ovaj tip ukazuje na oprezniju osobnost. Jesi li uglavnom rezervirana i tiha?

via GIPHY

Dijagonalno preko ramena, s torbom na leđima

Prema riječima dr. Hendricks, ti si urbani borac s jasnim ciljem na umu ako torbu nosiš straga. Osjećaš se neovisno i praktična si. Torba igra svoju ulogu u pozadini i ne smeta ti. Marka i izgled ti nisu toliko važni.

Modni noviteti Omiljena Zarina prošivena torba je dobila jesensku inačicu. Hoće li uspjeti nadmašiti njezinu popularnost?

Preko ramena, torba se slobodno ljulja

Labavo nošenje torbe i slobodno njihanje preko ramena dokazuje neformalnost i lakoću. Ovdje fokus nije na torbi, nego na lakoći života.

via GIPHY

Preko ramena, torba uz tijelo

Praktična si. Tvoja sloboda kretanja važnija ti je od prikazivanja accessoiresa. Nisi paun, nego pragmatično radiš stvari koje moraš napraviti.

U pregibu ruke

Objesiš li torbu preko ruke, cijeniš status i položaj, kaže Hendricks. To učinkovito paralizira jednu ruku - i pokazuje svijetu da ti ne trebaju obje za život. Marka i izgled torbe također su u prvom planu.

via GIPHY

Neke su ručke toliko kratke da se torba može nositi samo ručno. Ali što ako je remen zapravo dovoljno dug da je nosiš preko ramena? Tada nam je poput aktovke ako je još uvijek držimo u ruci. Time signaliziramo sljedeće: moj posao (mi) je važan - mogu učiniti više od pukog izlaganja elegantnog pribora.

 

Posjeti Miss7.24sata.hr