Na našoj obali se otvara kamp u kojemu je baš sve luksuzno

PR/WhatsApp
Kampiranje je sve popularniji oblik ljetovanja koje više nije rezervirano samo za odmor u jednostavnim prikolicama ili šatorima, već i za posjetitelje "dubljeg džepa" koji žele luksuzni odmor
Vidi originalni članak

I dok se nagađalo kako će Meghan Markle i princ Harry svoj medeni mjesec provesti u luksuznom kampu Hoanib Valley u Namibiji, u Hrvatskoj se već naveliko radilo na otvorenju najluksuznijeg kampa na našim prostorima. Riječ je o boutique kampu pulskog hotelijera Arena Hospitality Group Pomer koji se nalazi u turističkom mjestu Pomer kraj Pule, a svoja vrata posjetiteljima će otvoriti krajem mjeseca, točnije 30. lipnja. 

Naglasak je u ovom kampu stavljen na luksuz pa će se tako unutar klimatiziranih glamping šatora i atraktivnih kućica na drvetu naći moderno opremljene kuhinje, kupaonice i sobe, a posjetitelji će se moći koristiti i besplatnim bežičnim internetom. Zvuči dobro? Pazi dalje. 

odmor Kako izvući maksimum užitka iz ljetovanja

Uz to što su kreveti opremljeni ekskluzivnom luksuznom posteljinom od egipatskog pamuka, a kupaonice kompletnim setom luksuzne kozmetike, ovaj vrhunski smještaj nalazi se u neposrednoj blizini mora, okružen je prirodom i nudi razne zanimljive sadržaje. Od zelene tržnice, wellnessa na otvorenom sa saunom, fitnessa, centara za masažu i jogu, do izvrsnih restorana i beach barova u kojima je naglasak stavljen na domaće, zdrave i svježe namirnice. 

I dok noćenje u namibijskom kampu stoji 660 dolara po osobi, odnosno oko 4 tisuće kuna, cijena noćenja u našem luksuznom kampu ipak je nešto jeftinija, ali je i dalje "paprena". Tako ćeš u sezoni za glamping šator jednu noć platiti od 350 do 400 eura (2580 do 2950 kuna), ovisno o potražnji. Zainteresirana?

U nastavku pogledaj kako će izgledati ovaj luksuzni kamp:

Osim ovoga kampa, na našoj obali možeš uživati u još nekoliko sličnih luksuznih oaza. Među njima su kamp Lanterna u Poreču, kamp Polidor u istarskoj Funtani, kamp Mon Perin smješten na zapadnoj obali istarskog poluotoka, na pola puta između Pule i Rovinja, kamp Poljana u Malom Lošinju, Solaris u Šibeniku, Zaton u Ninu, Belvedere u Seget Vranjici, Kozarica u Pakoštanima, kampovi Njivice i Krk na otoku Krku te kamp Valkanela u Vrsaru. Svima njima zajedničko je to što su opremljeni poput luksuznih stanova, prilično su skupi i nude spektakularan doživljaj svojim posjetiteljima.

Posjeti Miss7.24sata.hr