Na ekrane uskoro stiže novi 'Gospodin Savršeni', zgodni profesor iz Dalmacije, a evo što znamo o njemu

Pixsell/Freepik U trećoj sezoni 'showa 'Gospodin Savršeni' očekujemo nasljednika Gorana Jureneca i Mije Matića
Vidi originalni članak
  • Treći po redu ‘Gospodin Savršeni’ uskoro bi pred očima javnosti trebao izabrati svoju srodnu dušu među 20-ak djevojaka
  • Nakon Gorana Jureneca i Mije Matića, prema pisanju Slobodne Dalmacije, na male ekrane uskoro stiže professor iz Dalmacije u top formi
  • Kako je do sada dala naslutiti kreativna direktorica showa Antonija Blaće, radit će se o drugačijem tipu muškaraca u odnosu na njegova dva prethodnika

Nova sezona popularnog showa 'Gospodin Savršeni' uskoro stiže na male ekrane pa će jedan novi, privlačan i zgodan muškarac uskoro birati svoju srodnu dušu među 20-ak djevojaka pred očima javnosti.

Saznajemo I Gospodin Savršeni pomaže pogođenima potresom, hrabri vatrogasac iz Siska pokazao je veliko srce

Identitet 'Gospodina Savršenog' koji je u trećoj sezoni nasljednik Gorana Jureneca i Mije Matića, kako doznaje Slobodna Dalmacija, RTL drži u strogoj tajnosti iako je cijela sezona već snimljena i spremna za emitiranje na jesen.

Ipak, Slobodna Dalmacija doznala je poneku pojedinost iz više izvora pa je poznato da će nestrpljive gledateljice s izmakom ljeta na ekranu zabavljati muškarac iz Dalmacije, inače, profesor po struci.

''Akademski je školovan, ima dobro tijelo, bradu i brkove. Tamnoput je, a faca tako tako, ali navodno gospodin ima manire'', rekao je jedan od izvora.

Goran Jurenec progovorio o prekidu s Hanom: Vratio sam se bivšoj, žao mi je ali bio sam jako nesretan

Kreativna producentica showa Antonija Blaće već je prošle godine u ožujku dala naslutiti kako bi se su novoj, trećoj sezoni, mogao napraviti mali zaokret.

''Ne mislim da 'Gospodin Savršeni' mora biti savršen u svakom pogledu, ali mora imati one savršene osnovne crte, pažljivost, nježnost, želju da živi u paru, odgovornost, stabilnost, šarm. A to čime se bavi, je li sramežljiv ili ne, povučen ili ekstrovert, to mi je manje bitno zato što tražimo ono nešto'', rekla je Antonija i dodala kako je teže naći kompletnog dečka nego curu.

Voditeljica smatra kako ni curama ni momcima danas nije lako u potrazi za ljubavlju i ozbiljnim vezama, a upravo je ljubav bila glavni kriterij za odabir kandidata u trećoj sezoni,.

''Kad je casting u pitanju, dozvoljavam si slobodu pa moja ekipa i ja kontaktiramo direktno i djevojke i dečke koji nam se sviđaju. Prvi kriterij je ipak ljubav. Mijo je bio mala suprotnost Goranu, što nam je i trebalo u drugoj sezoni. Sada se u trećoj trudimo pronaći opet nešto drugačiji tip muškarca’’, kazala je Blaće.
    

 

Posjeti Miss7.24sata.hr