"Mrzim ime koje je moja supruga izabrala za našu kćer. Maltretirat će je u školi"

Shutterstock Mlada obitelj
Vidi originalni članak
  • Odabir imena djece nije uvijek lak zadatak, a za pojedine partnere to postane kamen spoticaja u njihovom odnosu
  • Upravo je to slučaj sa supružnicima koji su unaprijed dogovorili tko će kojem potencijalnom djetetu dati ime
  • Problem je nastao kada se muškarac zgrozio nad ženinim odabirom, a zaprijetio je i kako neće potpisati rodni list

Mnogi korisnici Interneta društvene mreže koriste kao mjesto na kojem traže životni savjete, a u davanju istih posebno su se izvještili korisnici Reddita. Posljednji u nizu "izgubljenih" koji je upravo ondje potražio savjet jest jedan anonimni muškarac kojem je na žulj stala njegova supruga.

Prije ulaska u brak današnji supružnici su se dogovorili kako će suprug imenovati potencijalu mušku djecu, dok će supruzi pripasti uloga imenovanja njihovih kćerki. Za glavnog aktera naše priče problem je nastao kada je par dobio drugo dijete, a on nije bio sretan s imenom koje je odabrano.

Life&style Mama je postala hit na internetu nakon što je podijelila tri stvari koje nikada ne bi trebala reći svom djetetu

Naime, njegova supruga je djevojčicu odlučila nazvati Ever Winter Rain, što bi u prijevodu bilo Vjenčna Zimska Kiša. Pritom bi Ever bilo prvo ime djevojčice, dok bi Winter Rain bilo njezino srednje ime. Muškarac je smatrao kako je to ime sjajan poligon za moguća maltretiranja od strane vršnjaka te je suprugu zamolio da ipak odabere tradicionalnije ime.

Djevojčicu su zbog imena odbili upisati u dječji vrtić

Saznajemo Prema istraživanjima, roditelji koji odgajaju uspješnu djecu dijele ovih 6 karakteristika

Kada se ona oglušila na njegove želje obratio se Internetskoj zajednici te ih upitao smatraju li ispravnu njegovu odluku prema kojoj neće potpisati rodni list u znak protesta. Nadao se kako će njegova supruga tako odustati od spomenute ideje, no komentatori nisu za njegov potez imali riječi hvale.

"Zašto ste uopće napravili takav aranžman?! Mogli ste ugraditi klauzulu veta ili postaviti određene minimalne zahtjeve. Niste. Nije u redu da kršiš dogovor jer ti se osobno ne sviđa", komentirao je jedan od korisnik Reddita. Većina ih se složila sa muškarcem kako ime i nije najbolji odabir, no istaknuli su kako ni njegova reakcija nije primjerena.

Posjeti Miss7.24sata.hr