Možeš li pronaći uspavanog psa na ovoj snimci video poziva? Imaš dvije minute...

SlotWise.com
Vidi originalni članak
  • Logički zadaci i mozgalice uvijek natjeraju naše sive stanice da se aktiviraju
  • Stoga riješi ovu mozgalicu i otkrij koliko si brza, a ujedno i snalažljiva, mozak će ti svakako biti zahvalan
  • Slika prikazuje ljude na sastanku preko video poziva - a jedan od njih ima psa pokraj sebe. Imaš dvije minute da ga pronađeš... 

Vjerujemo kako su mnogi od nas uredske sastanke zamijenili onim virtualnima preko video poziva. No, svi se možemo složiti u jednome - sladak psić (ili maca), bilo da je na našem ekranu ili nečijem drugom, može trenutno popraviti raspoloženje. Web stranica internetskih casino igara Slotswise kreirala je zabavnu mozgalicu (obožavamo "pronađi na slici" mozgalice!) kako bi prenijela tu divnu stvarnost. Ali ovaj put, psa nije lako uočiti jer mnogo je sličica sudionika na sastanku, a samo jedan ima psa koji spava iza svog gazde. 

Idealno je ako psa pronađeš unutar dvije minute, ali potroši i više ako ti je zabavno da pronađeš mopsa koji bezbrižno drijema u ovoj sceni zoom poziva. Postoji 25 prozorčića, tako da ne brini ako ti treba malo više vremena. Također, ovi nacrtani likovi pomalo su apstraktni, pa ćeš se možda morati naviknuti na stil - i pas je tako nacrtan, ali znat ćeš kad ga vidiš. Još ga ne vidiš? Evo male pomoći: nosi plavu ogrlicu.

Life&style Četiri su stvari skrivene na slici: ona koju prvi vidiš otkriva nešto o tebi

Ako ga sama nisi našla jesi li spremna za odgovor? Naime, Mops se nalazi po sredini s desne strane zaslona - a njegov gazda je lik s bradom.

Life&style Na ovoj staroj slici detalj je od kojeg se ledi krv u žilama - možeš li ga naći?

 

Posjeti Miss7.24sata.hr