Morski ugođaj u domu: Školjkice u terrazzo uzorku našeg brenda PEKS

Pr/Peks made by Petra PEKS made by Petra, model školjka s terrazzo uzorkom
Vidi originalni članak
  • PEKS made by Petra hrvatski je brend Petre Stazić, koja izrađuje prekrasne dekorativne detalje za dom od jesmonita
  • Petra izrađuje razne predmete od ovog eko materijala, a dostupni su u predivnom terrazzo uzorku ili s mramornim efektom
  • Nama su se posebno svidjele posudice u obliku školjkica, koje su savršeni dekorativni dodatak za ljeto!

Mladi brend PEKS made by Petra nedavno je proslavio svoj prvi rođendan, a kreativna vlasnica i dizajnerica Petra Stazić ispričala nam je odakle je potekla ideja za izradom dekorativnih detalja od jesmonite te otkud joj dolazi inspiracija.

„Oduvijek sam voljela izrađivati različite ukrase za sebe i svoje bližnje, a kad sam na internetu otkrila jesmonite i što se sve može tim materijalom postići, bila sam oduševljena te odlučila krenuti s izradom  vlastitih predmeta. Inspiraciju crpim svugdje oko sebe, od prirode, arhitekture pa do društvenih mreža, Instagrama i Pinteresta".

Petri je bitan i ekološki aspekt njenog brenda pa tako uz uporabu ekološki prihvatljivog materijala, Petra obraća pozornost i na način pakiranja svojih proizvoda, gdje izbjegava koristiti plastiku. „Ekološki aspekt mojih proizvoda, kako materijala, tako i načina pakiranja, mi je iznimno bitan. Smatram da ukoliko kao pojedinci možemo barem malo pridonijeti zaštiti našeg okoliša trebali bismo to i učiniti.“

Model školjkica dolazi u terrazzo uzorku te s mramornim efektom

Predivna dekorativna školjkica čini nam se savršenim dodatkom za čuvanje nakita, posebno ljeti. Kao i svi ostali dekorativni predmeti, poput svijećnjaka, podmetača i  posudica i školjkice dolaze u dvije varijante, s terrazzo uzorkom te s mramornim efektom.

Petra nam je objasnila i kako je svaki njen proizvod jedinstven zbog različitih uzoraka. „Školjka, kao i svi moji proizvodi, uz terrazzo uzorak, dostupna je i u efektu mramora. Boje i tonove sama miješam tako da svatko može izabrati tonove koje želi, što čini svaki proizvod unikatnim i personaliziranim.“

Cijene njenih proizvoda kreću se od 50 do 380 kuna, a cijena lijepih modela školjke je 130 kuna. Sve proizvode možeš naručiti na službenoj Instagram stranici brenda, @peks_madebypetra.

Petra nam je ispričala kako za ljeto više neće biti novih dizajna, no zato nam nešto posebno sprema za božićno vrijeme! „Imam već ideje spremne za Božić. Općenito volim dekoracije za bor, tako da za to vrijeme uvijek imam najviše inspiracije“, otkrila je Petra.

Moda Dizajnerski concept store Selectedd zatvara dućan i ima rasprodaju divnih stvari za dom

Posjeti Miss7.24sata.hr