"Moja 6-mjesečna kći obožava polusirovi steak pa joj ga i dajem!" Video je mnoge zgrozio...

Tik Tok/extra.ordinary.home Majka kaže da bebi daje da jede odrezak
Vidi originalni članak
  • Ova majka izazvala je raspravu na društvenim mrežama jer hrani kćerkicu srednje pečenim odreskom
  • Mlada mama je rekla da šestomjesečno dijete voli meso, ali drugi roditelji sigurni da je to dobro za dijete
  • Katie Harley nije briga za negativne komentare i kaže kako nema ništa loše u tome da beba jede steak

Mlada mama pokazala je kako svoju šestomjesečnu bebu hrani odreskom i ustraje na tome da ga beba baš voli pa zato malenoj i daje napola pečeno meso. TikTok zvijezda Katie Harley, podijelila je na internetu video svoje bebe Elize koja sjedi u visokoj stolici i žvače ni više ni manje nego - steak. Katie je ranije objasnila da potiče malu Elizu da jede novu hranu, a to znači da beba bira što jede. Rekla je da Eliza voli odrezak, uz smoothie od nara i jogurt, ali drugi roditelji nisu baš sigurni radi li ova majka dobro svom djetetu pa su joj krenuli dijeliti savjete.

 

Life&style "Nutricionistica sam, ali svojoj djeci uz glavni obrok uvijek dam i slatkiš. Evo zašto "

@mrskatieharley had to let our girl celebrate being famous with a big ole filet #steak #babytok #momtok #babyoftiktok #babydindin #babyfood ♬ the perfect girl - n

Katiein video pregledan je gotovo 200.000 puta, a ubrzo su su video mnogi komentirali. Jedan korisnik je rekao: "Volim odrezak, ali je li odrezak u redu za bebu? Čak ni trudnice ne bi trebale jesti odrezak." Druga osoba je komentirala: "Uopće nije ok", dok je druga zaključila: "To nije ni kuhano." Katie se nije dala smesti zbog negativnih komentara, pa je podijelila video u kojem je objasnila kako je odrezak sasvim u redu za bebe.

Ova mama odlučna je da doji kćer do 6. godine. Napadaju je da seksualno zlostavlja dijete

@mrskatieharley sooo many Karen’s in the comments 😂😂 #babytok #steaktok #momlife #momsoftiktok #babyoftiktok #momtok #babyfood #babydindin ♬ original sound - i

I dok su je jedni napadali, drugi su je branili govoreći: "To je dobro za njih i potiče razvoj i snagu čeljusti." I: "Beba zna kako jesti odrezak. Ja jedem 'potpuno pečeni odrezak', ali onda sam probala srednje pečen i, ohhhhy, mnogo je finiji". "Oni koji kažu da je to pogrešno nisu u pravu. Svo crveno meso je potpuno beskrvno. Sok koji se vidi da izlazi iz odreska je zapravo mioglobin koji je protein", dodala je treća osoba. 

Life&style Majku jedanaestero djece zasuli su kritikama nakon što je objavila čime hrani svoju djecu

Posjeti Miss7.24sata.hr