Mijenja se radnja nove sezone Uvoda u anatomiju, liječnici su se tresli i plakali zbog scenarija

promo
Vidi originalni članak

Izvršna producentica popularne serije Uvod u anatomiju, Krista Vernoff, izjavila je da se ovih dana jako naporno radi oko scenarija za novu 17. sezonu te da se priprema teren za početak snimanja.

"Nema šanse da možete biti dugovječna serija o liječnicima i zdravstvu, a da ne pratite zdravstvenu situaciju iz stvarnog života" objasnila je izvršna producentica, a piše BuzzFeed.

Life&style Sve je izglednije koji glavni lik će umrijeti sljedeći u seriji 'Uvod u anatomiju' - mnoge žene će biti razočarane

Kako je to u praksi dosad izgledalo? Prije početka snimanja svake sezone tim scenarista se obično nalazio s pravim liječnicima i slušao njihova iskustva, a obično je to uključivalo mnoge šaljive i bizarne priče. Međutim, ove godine su stvari znatno drukčije. Ovi razgovori su više nalikovali grupnoj terapiji u kojoj su pojedini liječnici opisivali tešku borbu i njihova iskustva tijekom pandemije koronavirusa. 

via GIPHY

"Liječnici su nam došli na razgovor i mi smo zapravo prvi izvan medicinskog kruga kojima su otkrili teška iskustva tijekom pandemije. Tijekom prikupljanja iskustava za scenarij neki su se tresli, neki su zaplakali, pričali su o ovome kao da je su u ratu - za koji nisu bili dovoljno obučeni" opisala je Vernoff i dodala: 

"Osjećam da je naša serija prilika i odgovornost da ispričamo neke od tih priča."

Iako se još ne zna kako će se pojedini popularni likovi iz serije nositi s pandemijom, Vernoff kaže da razgovaraju mnogo o ulozi dr. Owena Hunta i kako će on biti od iznimne koristi. "On je zapravo utreniran za ovo na načine na koje drugi doktori nisu" kaže izvršna producentica.

via GIPHY

Po svemu sudeći Uvod u anatomiju će, kao jedna od najpopularnijih serija svih vremena u svom žanru, dobiti priliku da kroz napete i zanimljive priče i zaplete svijetu prenese stvarna iskustva liječnika i njihove teške borbe za vrijeme globalne epidemije. A ta nova sezona Uvoda u anatomiju bit će sadržajno i emotivno bliža svima nama više nego ijedna do sad...

ZANIMLJIVO Pravi razlog zbog kojeg su neki poznati likovi iz serija morali iznenada umrijeti

Posjeti Miss7.24sata.hr