Michelle Obama ljubiteljica je vježbanja, ali jesi li znala da ima baš ovakve trbušne mišiće?

Getty Images
Vidi originalni članak
  • I dok je bila prva dama Amerike, Michelle Obama  promovirala je zdrav stil života
  • Iako se odselila iz Bijele kuće 55-godišnjakinja i dalje motivira svoje pratitelje fotografijama iz teretane
  • U sportskim tajicama i topiću, Michelle je ovaj put pokazala kako izgledaju njezini trbušni mišići

Bivša prva dama Amerike Michelle Obama pokazala je da je sposobna u mnogim područjima, a američki mediji sada se pitaju postoji li stvarno nešto što ona ne može. Povod im je fotografija koju je supruga bivšeg američkog predsjednika Baracka Obame objavila na svom Instagram profilu, a na kojoj je pokazuje svoju rutinu vježbanja u teretani. Ovaj put ne priča se o njezinim istreniranim rukama već je Michell, obučena u sportske tajice i top dok u iskoraku rukama visoko drži loptu, pokazala kako izgledaju njezini istrenirani trbušni mišići

Predsjednički par Mora da u njoj uživaju! Zaviri u kuću Baracka i Michelle Obame u Washingtonu

‘’Ne osjećam se uvijek dobro u trenucima vježbanja.. Ali poslije mi je uvijek drago što sam otišla u teretanu’’, napisala je 55-godišnjakinja uz fotografiju koju je lajkalo gotovo dva milijuna pratitelja.

Michelle je zatim upitala svoje pratitelje kako se oni brinu o svome tijelu. Njezino promoviranje zdravog života bila je jedna od glavnih dužnosti dok je obavljala ulogu prve dame Amerike, a posebno u kampanji ‘Let’s move' koja je imala za cilj smanjiti pretilost kod djece.

Modno prisjecanje Michelle Obama objavila je fotografiju s maturalne zabave i ovako zavodljivu haljinu nismo očekivali

Iako je napustila Bijelu kuću, čini se da Michelle nastavlja sa svojom misijom. Prije dvije godine svojim pratiteljima pokazala je i kako izgleda vježbanje s najbližim prijateljicama u ‘’vojničkom kampu’’. 

‘’Naši vikendi u ‘vojničkom kampu’ podsjetnik su da se moramo prvo pobrinuti za sebe ako se želimo brinuti o drugima’’, napisala je Michelle uz jednu od fotografija. 

Love&Sex Michele Obama otkrila je tajnu dugog braka: 'Željela sam Baracka baciti kroz prozor!'

Rezultati redovite tjelovježbe, slažemo se, itekako su vidljivi na 55-godišnjoj Michell.

Posjeti Miss7.24sata.hr