Među prvima smo posjetile Arena Park i provjerile što sve nudi i kakvi su popusti!

privatna arhiva Kristijana Musića
Vidi originalni članak
  • Danas je službeno otvoren Arena Park - trgovački centar s 10 trgovina i kafićem koji je zapravo simpatično proširenje Arena Centra
  • Među trgovinama se nalaze dobro nam znani Kik, JYSK i Pepco, ali i novi brend LC Waikiki
  • Provjerile smo posebne ponude, a u centru se nalazi i jedan odličan outlet

U neposrednoj blizini Arena Centra, danas je svoja vrata otvorio Arena Park. U ovom simpatičnom proširenju Arene, koja je već dugi niz godina jedna od omiljenih shopping destinacija, čeka te 10 trgovina i caffe bar.  U novi centar krenuli smo neposredno prije otvorenja i provjerili što se to tamo sprema i kakvi nas popusti čekaju. Obišli smo baš sve i za tebe izdvojili sve najbolje popuste.

 

Your browser doesn’t support HTML5 video

Za početak, kava i slatkiši

Na desnom ulazu u ovaj shopping prostor polukružnog tlocrta, nalazi se Leggiero LOFT. Ovaj Leggiero veoma je sličan svakom drugom kafiću ove franšize i unutra, osim kave i standardnih napitaka, možeš pronaći različite smoothije (20 kn) i prirodne cijeđene sokove (19 kn). U ponudi se nalaze i dobro poznate slastice poput kolača u čaši, keksića i sendviča. Po promo cijeni od 14 kn možeš pojesti Teriyaki Turkey Sandwich, sendvič od purećih prsa mariniranih u teriyaki umaku. Na slici izgleda vrlo primamljivo, ali nismo ga htjele kušati baš rano ujutro. 

CCC: 20 posto na cijeli asortiman

Odmah iza Leggiera, nalazi se CCC - poznata trgovina cipela. Oni povodom otvorenja daju popust od 20 posto na cijeli asortiman, a tu je i posebna ponuda za sve članove njihova kluba. Ako imaš CCC karticu, možeš dobiti popust od 30 posto na torbice i zatvorene cipele. Ako si u potrazi za cipelama i torbicama, definitivno se isplati svratiti u ovaj CCC koji, po našem skromnom sudu, ima najveći prostor i najširu ponudu. 

PitaRosso: popust na drugi artikl

Od trgovina s cipelama, tu je još i PittaRosso. U njihovoj ponudi nalaze cipele i torbe različitih veličina. Vidjeli smo i kofere! Od posebnih ponuda, daju 50 posto popusta na kupnju drugog artikla. I dostupna je ponuda od 30 posto popusta na dio asortimana.

Kik: 10 posto na sve

U šetnji Arena Parkom naišle smo i na popularni Kik. Trgovina je prostrana i u njoj možeš pronaći baš sve - dekoracije za dom, odjeću, slatkiše... Povodom otvorenja imaju 10 posto popusta na cijeli asortiman, a mi smo se zaljubile u mirisne svjećice s flamingosima. Iako je vremenska prognoza okrutna, oni su nas podsjetili da je ljeto ipak na putu. 

Extra Sports: 20 posto na cijeli asortiman

Prva sportska trgovina na koju smo naišli zove se Extra Sports. I ona povodom otvorenja nudi 20 posto na sve snižene i nesnižene artikle, a akcija vrijedi sve do 18. svibnja. Ako do sada nisi susrela ovu trgovinu, tamo možeš pronaći baš sve što ti treba za sport. Osim toga, ponuda tenisica je golema. 

LC Waikiki: Turski brend s odličnim cijenama

Najveću pažnju privuklo je otvorenje turskog brenda LC Waikiki. Gužve pred vratima stvarale su se već sat vremena prije otvorenja trgovine o kojoj svi pričaju. Naravno, ušle smo i bacile prvi pogled na trgovinu. Riječ je o trgovini odjeće i modnih dodataka. Cijene bluza i košulja kreću se između 65 i 85 kn, a majice možeš pronaći već po 50 kn. Cijene kupaćih kostima kreću se od 60 kuna, a japanke možeš nabaviti po 35 kuna. U trgovini je povodom otvorenja proglašeno 20 posto popusta na cijeli asortiman, a akcija traje do 19. svibnja. O LC Waikikiju uskoro ćemo ti pisati opširnije. 

Pepco: više za manje

Pepco povom otvorenja nema nikakve posebne popuste, ali trgovina je standardno povoljna. "Više za manje" njihov je standardni moto, a drže ga se i ovaj put. Asortiman pokriva područje opremanja i dekoriranja doma, a u ponudi je odjeća za muškarce, žene i djecu. Prostor je velik, ali ne možemo reći da je najveći u Zagrebu. Sve u svemu, zgodno je imati i Pepco u ponudi Arene. Uvijek nešto za treba! 

JYSK: popusti obaraju s nogu

Ispred JYSK-a dočekao nas je ogroman red i ispočetka nam nije bilo jasno zašto svi toliko žure baš tamo. Međutim, s prvim pogledom na popuste sve nam je postalo jasno. Primjerice, poplun koji inače košta 109 kn snižen je na 40 kn, a Wellpur jastuk od memorijske pjene snižen je s 299 kn na 80 kn. Pojedine vrtne garniture snižene su za cca. tisuću kuna, a stolovi za blagovaonice također su sniženi prosječno 500 kuna. Na kraju nas je oduševio nadmadrac koji je snižen s 1099 kn na svega 220 kn te madrac snižen s 2199 kn na 650 kn! Dakle, definitivno se isplati svratiti do 22. svibnja kada prestaju ovi ludi popusti. 

Life&style Hura! Znamo kako više nikad nećeš ostati s praznom baterijom mobitela

Sancta Domenica: sve za gaming

Od trgovina s tehnikom, otvorena je Sancta Domenica. Tamo, naime, možeš ostvariti popuste do 20 posto na LG i Samsung uređaje, Playstation 4, Playstation VR te gaming pribor, igrice i odjeću. Ukoliko platiš American Expressom, kupnju na LG i Samsung uređaje možeš otplaćivati na 24 rate. 

Bubamara: pelene u posebnoj ponudi

U Arena Parku naći ćeš dječiju trgovinu Bubamara. Tamo do 20. svibnja možeš ostvariti popust od 15 posto na proizvod po izboru.  U trgovini ima baš sve što dijetetu može zatrebati - od kolica pa sve do pelena i igračaka. Svaka mama i beba definitivno će uživati, a dobro nam zvuči još jedna posebna ponuda. Pelene Pampers nalaze se u ponudi "2 plus 1 gratis", a ta ponuda vrijedi sve do kraja svibnja.

Intersport outlet: novo omiljeno mjesto

U konačnici, na lijevom kraju polukruga koji tvori ovaj centar nalazi se Intersport outlet. Već u desetominutnoj šetnji trgovinom, ulovile smo baš genijalne popuste. Klasične, bijele Reebok tenisice snižene su s 599,95 kn na 239,98 kn. Popularne Converse bijele starke snižene su sa 639,95 kn na 319,97 kn. Ponuda ne staje na odličnim tenisicama. Primjerice, Adidas sportski top snižen je s 379,90 kn na 227,97 kn, a na posebnim sniženjima je i sportska oprema te sprave za vježbanje. Ako moramo izdvojiti samo jednu trgovinu koju ne smiješ propustiti, to je baš Intersportov Outlet. 

Posjeti Miss7.24sata.hr