Mariah Carey prodaje svoju prekrasnu vilu u Atlanti, zavirili smo u kuću 'kraljice Božića'

Jon-Michael Sullivan
Vidi originalni članak
  • Zavrili smo u prekrasnu vilu Mariah Carey u okolici Atlante, koju je pjevačica stavila u prodaju
  • Kuća ima devet soba i 13 kupaonica, glazbeni studio, teniski teren, bazen, nekoliko vrtova, malo kino...
  • Pošto smo sve skromne, nekako bi se mogle zamislite da živimo ovdje, zar ne? 

Ljeto je iza nas, uskoro nam stiže jesen, a to zapravo znači i - početak odbrojavanja do Božića. Negdje na polovici tog puta iz zvučnika će sve jače svirati božićni hitovi, a glas Mariah Carey će nas pratiti sve do našeg najdražeg blagdana.

"All I Want For Christmas Is You" je najpoznatija božićna pjesma svih vremena, a naša Mariah svake godine od tantijema za ovu legendarnu pjesmu zaradi oko milijun dolara. Tu su i brojni milijunski sponzorski ugovori na račun ove pjesme, plus prihod od prodaje albuma na kojima se vrti ovaj hit, a izračuni pokazuju da je na račun jedne (ali vrijedne) pjesme zaradila više od 60 milijuna dolara.

Stars Kako slatko! 10-godišnja kći Mariah Carey pljunuta je slavna mama dok je utjelovljuje u jednoj kampanji

Stoga je samo njoj jasno zašto prodaje ovu prekrasnu vilu u okolici Atlante, obzirom da zasigurno nije u financijskim poteškoćama. Ipak, sretnik koji iskešira 6.5 milijuna dolara bit će budući vlasnik ovog njezinog luksuznog imanja. 

Vila ima devet soba, 13 kupaonica, prekrasan bazen, tenisko igralište, mini kino, teretanu te čak svoj vlastiti glazbeni studio. Ne zvuči loše, zar ne?

Kuća je izgrađena 1951. u klasičnom južnjačkom stilu, okružena je zelenilom, a smještena je na privatnom brijegu u području koje je ograđena i strogo čuvana zajednica.

Dnevni boravak je prepun svjetla koje ulazi kroz francuskih vrata koja se otvaraju prema dvorištu. 

U središtu kuće je velika kuhinja s masivnim mramornim otokom, ormarićima izrađenim po narudžbi i vrhunskim kućanskim uređajima.

Ogromna primarna spavaća soba ima privatni balkon, kamin, police rađene po mjeri, raskošnu kupaonicu, garderobu i prostrani wal-in ormar s prilagođenim policama i spremištem. 

Imanje se može pohvaliti glazbenim studijom za snimanje, najsuvremenijim kućnim kinom i prostorijom za vježbanje, teniskim terenom, kao i grijanim bazenom, kućicom uz bazen, velikim paviljonom za zabavu i nekoliko prekrasnih vrtova.

Posjeti Miss7.24sata.hr