Mamina jedina kći otišla je u kupnju maturalne haljine s maćehom umjesto s njom: "Jako sam uzrujana!"

shutterstock Majka se požalila jer je kćer otišla s maćehom kupovati haljinu za maturu
Vidi originalni članak
  • Mama je izazvala raspravu na Internetu kada je rekla da je „očajna“ zbog obiteljske situacije 
  • Naime, požalila se da je njezina jedina kći otišla u kupnju maturalne haljina s maćehom, a ne s njom
  • Majka je podijelila svoju priču na Mumsnetu, internetskom forumu sa sjedištem u Ujedinjenom Kraljevstvu koji sebe opisuje kao „roditelji za roditelje", pod korisničkim imenom Sadma

Žena je povrijeđena jer je njezina kći odabrala maćehu kao društvo za kupovinu maturalne haljine. Rekla je i da se već duže vrijeme veseli kupovini haljine za maturalnu večer svoje kćeri. Kći joj je jedino dijete pa više neće imati ovakvu priliku.

„Posebni dani koje smo planirali za Uskršnje praznike, nakon što smo istraživali boje, stilove, frizuru koja se slaže, veselje zbog čarobnog dana u kupovini, vidjeti je kako isprobava svoje prve svečane haljine… sve je to neprocjenjivo“, napisala je majka.

Zatim ističe kako se činilo da je maćeha uložila malo brige u odabir dobre haljine. Kaže da je sastanak trajao nešto više od sat vremena, a haljina koju su odabrali je iz kolekcije za rasprodaju 2019. Napominje i da maćeha ima svoju djecu s kojima može ići u trgovinu kad za to dođe vrijeme.

Majka kaže da se „osjeća jako uzrujano“ zbog onoga što se dogodilo i kako je to bila njezina jedina prilika da to iskustvo podijeli sa svojom kćeri.

via GIPHY

Life&style "Ne želim svoju mamu na vjenčanju zbog jako okrutnog dara koji je dala mom zaručniku"

„Taj prvi trenutak nikada se više ne može dogoditi nakon što se jednom dogodi... prvi pogled i vidjeti njeno lice kako isprobava haljine iz snova“, piše. „Jedan trenutak koji se ne može ponoviti sada kad je haljina kupljena.“

Dodaje da će, ako svoju kćer odvede u kupovinu još jedne haljine, „započeti svjetski rat između nas.“

Kaže da obično pušta stvari kako bi očuvala mir, ali misli da ovaj put ne može popustiti.

Zatim pita čitatelje je li nerazumno reagirala. Komentatori su podijeljeni oko toga je li bila nerazumna ili ne. Neki su se složili s mamom i rekli kako bi se isto osjećali da im se to dogodilo.

„Ah, kakvo s***e je napravila“, napisao je jedan komentator. „I ja bih poludio.“

Oni koji su rekli da je bila nerazumna vjeruju da je bila previše nabrijana na to da će svoju kćer odvesti u kupovinu haljine. „Kakva gomila pretjerano dramatičnih gluposti, uzmi je sama i uzmi novu haljinu, dobij povrat novca za drugu“, napisao je drugi komentator.

via GIPHY

Neki su komentatori čak sugerirali da je kći možda odlučila otići s maćehom zbog pritiska koji je na nju vršila njezina rođena majka.
Nadajmo se da će majka pronaći način da provede svoj poseban trenutak sa svojom kćeri, a svi koji su uključeni mogu izići sretniji iz situacije.

Life&style Suprug joj je predložio da umjesto surogatnog majčinstva bebu začne s njenom sestrom na "tradicionalan način"

Posjeti Miss7.24sata.hr