Mama i kći iz Zagreba tijelo su ukrasile istom tetovažom: "Ako se posvađamo, tetovaže su tu da nas podsjete..."

Shutterstock Srce je simbol ljubavi
Vidi originalni članak
  • Odnos mame i kćeri uistinu je poseban, zato ga neke od njih obilježavaju i na vrlo jedinstvene načine
  • Zagrepčanke Anita i njezina kći odlučile su ljubav jedne prema drugoj obogatiti ukrasom koji će trajati zauvijek, baš kao i njihova ljubav
  • U jedom salonu u metropoli na podlakticama svaka od njih dala je istetovirati malo srce, a kakva priča stoji iza ove simpatične i lijepe interpretacije ljubavi, upravo nam ispričala mama Anita

Zašto imamo tetovaže? Mnogi od nas ovim trajnim ukrasom na koži obilježavaju sjećanja na drage osobe, važne životne događaje spašavaju od zaborava ili jednostavno slave život na neki svoj poseban način. Kada smo upitali gospođu Anitu koji je motiv nastanku njezine tetovaže – onoj maloj u obliku srca, istovjetnoj na ruci njezine kćeri - ona nije imala neki specifičan odgovor. Njezino objašnjenje bilo je jednostavno, sasvim dostatno i nadasve lijepo!

Uspomene Dirljiva uspomena! Ovo su najpopularniji motivi za zajedničku tetovažu majke i kćeri

‘’Kći i ja smo htjele obilježiti našu ljubav. Godinama kupujemo nekakve narukvice s malim privjescima srca, očito smo pune ljubavi međusobno, ali i za druge. Tetovaže su nešto što ne možemo lako izgubiti ili potrgati kao što nam se to događalo ranije kada smo kupovali nakit ’’, rekla ja gospođa Anita iz Zagreba koja ima malu tetovažu srca na podlaktici, baš kao i njezina punoljetna kći.

No, osim što njihove njihove male tetovaže imaju snažne poruke, dodala je zabavljajući se Anita, otkrivaju i još jednu vrlu zgodnu ulogu. 

‘’Ako se u nekim trenucima i posvađamo ili nešto krivo krene, jedna drugoj samo pokažemo tetovažu ili pošaljemo fotkicu da se prisjetimo. To bi nas možda na neki način trebalo smiriti’’, rekla je kroz smijeh. 

Idelano za neodlučne! Ovaj tattoo studio nudi izradu pravih tetovaža koje nakon godinu dana - nestaju

Neraskidiva spona ljubavi između majke i kćeri zasigurno zaslužuje slavlje. Dok nam objašnjava kako nema Facebook profil niti voli biti eksponirana, Anita svoju ljubav čuva na sebi poseban način, a kako je već dala do znanja, ima je zaista puno za podijeliti s njom dragim osobama i bićima. 

I privrženost prema svome psiću obilježila je na sličan način, malom tetovažom koja simbolizira šapice na dugoj strani ruke. 

‘’Tetovažu u spomen ljubavi prema svome psu sam napravila isti dan. Kćerka to nije napravila, već samo ja’’, rekla je Anita koja kaže da uopće nije pomišljala na bol koju bi moglo izazvati tetoviranje. 

Ovo je 11 savršenih tetovaža za najbolje prijateljice - i kad niste jedna pored druge

‘’Sve se to izdrži zbog ljubavi’’, kaže Anita.

No, Zagrepčanka ovdje ne namjerava stati. Jedna od sljedećih tetovaža sigurno će biti ona sa sinom. ‘’Nećakinja mi je rekla kako bi i ona neku zajedničku pa zatim i prijateljica. Nekako je povuklo…svi bi sada htjeli po jednu tetovažu. A ja se smijem i mislim kako ću biti puna tetovaža, ali zapravo sam ljubitelj samo onih malih i diskretnih’’, otkrila je Anita. 

Do sljedeće trajne uspomene na koži, inspirativna Zagrepčanka svoje će maleno srce će tretirati s pažnjom kako bi kako bi ostalo neokrznuti podsjetnik na ono što je, kako je pokazala, najvažnije - ljubav. 

Posjeti Miss7.24sata.hr