Malo drukčiji Božić: IKEA ima viseći bor!

IKEA
I još puno predivnih stvari koje će uskoro biti dostupne u IKEA ponudi. Umjesto tradicionalnih boja, pripremi se na mnogo ne sive i bijele. Ali, ništa nije manje veselo!
Vidi originalni članak

Tek je početak jedanaestog mjeseca, i u potpunosti smo toga svjesni, ali nije bitno. IKEA je nakon H&M Homea također izbacila svoju blagdansku kolekciju.

Ako je itko pomislio kako u slavnoj kući IKEA vole tipičan Božić, bio je jako u krivu. Naime, nova božićna kolekcija za 2017. godinu je sve samo ne tipična. Umjesto klasične crvene i zelene boje, u ovoj kolekciji tekstila dominira siva boja. 

Posebno je zanimljivo kombiniranje modernih elemenata poput čupavih jastuka s tradicionalnim elementima. Neizostavno je malo crvene u tekstilu, na pregačama i podmetačima.

Što se tiče borića, oni su sve samo ne obični. Umjesto klasičnog bora, možeš kupiti i desetke malih lončanica koje oblikom podsjećaju na prave borove. Za one malo kreativnije tu su i LED svjećice koje se mogu postaviti u oblik bora.

A najzanimljiviji je – viseći bor. Točnije, u ponudi je klasični bor po cijeni od 179.90 kn, koji se može instalirati da visi sa zida.

PREDIVNE BOJE! Stigla je H&M Home božićna kolekcija! Predivno!

Velika pažnja se, naravno posvećuje kuhinji i kolačima koji sada imaju kapute najrazličitijih oblika. No, u ponudi su sada i vina, grickalice, pa i posebno skandinavsko piće. Kako bismo doživjeli pravi duh skandinavskog Božića!

Posjeti Miss7.24sata.hr