Mali ulični festival ponovno nas je oduševio!

privatna arhiva Kristijana Musića
Vidi originalni članak
  • Za vikend smo otputovale na presladak Mali ulični festival u Stubičkim Toplicama
  • Odlični nastupi Pips, Chips & Videoclipsa, Soulfingersa i The Frajli oduševljavali su publiku tri večeri zaredom
  • Uz genijalne nastupe, predstave, performanse i nezaobilazan gin, uživale smo i u najfinijem Čuček-dogu

Popularno zvan MUF, Mali ulični festival održao se drugu godinu zaredom u prekrasnome dijelu Zagorja, u Stubičkim Toplicama. Stubaki su tako tri dana bili prava oaza zabave i glazbe usred koje je svatko mogao pronaći nešto za sebe.

Festival su u petak otvorili zagrebački Pips, Chips & Videoclips, u subotu su nas oduševili odlični Soulfingersi, a nedjelja je bila rezervirana za četiri slavuja poznatija kao The Frajle. Osim u genijalnim glazbenim nastupima uživali smo u bogatoj gastro ponudi, performansima, kazališnim predstavama  i nezaobilaznome zabavnom parku.

Za početak subotnje večeri u kojoj smo posebno uživale održala se predstava Cabaret "Preko veze" u Parku Maksimilijana Vrhovca, a to je bio samo uvod u vruće ritmove svjetskih hitova koje su izvodili Soulfingersi. Genijalna braća Denis i Haris te ostatak benda publiku su zabavljali dva sata, a zbog odlične atmosfere veselje se nastavilo i u kasne noćne sate.

Bogata ponuda hrane i pića nije nas ostavila ravnodušnima. Otvoreni i prekrasno uređeni bar sadržavao je veliku ponudu ginova i koktela, a mi smo se odlučile za neizostavan Gin tonic.

Naime, 8. lipanj dan je kad se diljem svijeta slavi popularan gin, a mi smo ga proslavile na najbolji moguči način. Svoje smo omiljeno piće dodatno mogle obogatiti raskošnim začinima. Odlučile smo se za ruže, a osim njih i tri su nam sastojka piće učinila još zanimljivijima - papar, sušena naranča i hibiskus.

Isprobale smo i zanimljivu gastro ponudu prilagođenu zagorskom kraju pa su se na wok meniju mogli naći "pajcek f kuruze" i "teri-jaki čuček".

Mi smo se kao ljubiteljice "čučeka", odnosno piletine naravno odlučile za nju, ali u Hot Dog verziji - Čuček dog, i doista nismo požalile. Pristupačne cijene i odličan okus definitivno su nas oduševile.

Ove su večeri bile idealne za izlazak s prijateljima, ali i s djecom koja su se zabavljati mogla u velikome lunaparku i uživati u ukusnim kokicama. Odlična hrana, genijalna glazba, prekrasni performansi i preslatko uređene uličice već su dovoljna motivacija da MUF posjetiš i ti.

Festival koji nudi bezbroj iznenađenja Mali ulični festival by Stubičke Toplice počinje uskoro i nudi hrpu zabave

Zato već za sljedeću godinu zapiši ovu nezaobilaznu lokaciju - posjeti Zagorje i uživaj u neponovljivome Malome (ali slatkome) uličnom festivalu! Mi jedva čekamo!

Posjeti Miss7.24sata.hr