Makeover glazbenice Luce i njezine kovrčave kose

Gabriela Kočiš
Dobrodošli u vizualni svijet glazbe, nove kolumne InLove koja se bavi promocijom odličnih mladih izvođača, od kojih su neki u "demo" fazi, a neki su već ostavili trag u muzičkom svijetu, na onima koji s ljubavlju stvaraju tekstove i glazbu.
Vidi originalni članak

Kreativni dvojac s Petrom Granić na čelu, koja je autor koncepta i cijele ideje InLove covera, upotpunjuje fotografkinja Gabriela Kočiš koja s velikom dozom sentimenta odlično "hvata" kadar po kadar i upotpunjuje ideju ovoga divnog projekta, tim je koji osmišljava idealan, potencijalni cover albuma koji se stvara čisto iz ljubavi..InLove.

Otvaramo vrata divnim glasom mlade kantautorice koju su u samome startu prozvali hrvatskom Adele, riječ je o Luciji Ćustić, pod umjetničkim imenom Luce koja već iza sebe ima dva divna singla "Možda mi" i "Sama ostajem", u čiji se glas zaljubila prava diva hrvatske glazbene scene Josipa Lisac, s kojom se upoznala na Runjićevim večerima te ju je Josipa osobno zvala u listopadu kako bi dogovorila duet koji se izveo na koncertu u čast Karla Metikoša u Tvornici.

Dakako ova mlada autorica priprema nam još jedno iznenađenje - treći samostalni singl u kojem ćemo ubrzo i uživati.

Kako Luce ima divan, zavodljivi, moćni glas, njena frčkava gusta kosa jednostavno se uklopila u njenu energiju, ali ju je trebalo dobro stilizirati, oblikovati i odrediti joj savršeno bakreno-vatrenu nijansu tona kose koja će pratiti njen savršeni ton glasa.

U studiju Etra krenuli smo sa makeoverom kose, a veliku pomoć pri obradi cijeloga tretmana bili su nam preparati Davines koji su bazirani na novoj tehnologiji bez parabena.

Njihove boje sadrže vitamin C te organske pigmente melanina, koji daje posebnu ljepotu boje i čuva elastičnost i gipkost kose, a boja je dugo postojana što nam je vrlo važno za ovu nijansu.

Prva zadaća je bila ukloniti tamnu umjetnu boju što sam uspjela sa posebnom pastom L'art decolor, koja nježno posvjetljuje i čisti umjetni pigment boje a da pritom ne oštećuje prirodnu strukturu kose.

Naknadno sam napravila tretman sa njegom keratina, te sam dobila efekt "popunjene" zdrave kose i pobojala je s divnom bojom bez amonijaka i dobila željenu čudesnu "divlju" nijansu kose.

Dok sam ju šišala i oblikovala formu frizure, Luce i ja smo se zapričale te sam otkrila da je ova mlada umjetnica i enologinja, savršeni spoj za ideju cover InLove.

U galeriji pogledaj cijeli proces makeovera kose!

Posjeti Miss7.24sata.hr