Make up noviteti koje morate isprobati ovog proljeća

dm.hr
Vidi originalni članak

Proljeće nas je baš nekako zaskočilo, zar ne? Vjerojatno još niste ni stigli razmišljati o tome kako je pravo vrijeme da i vaša make up kolekcija procvjeta i oživi uz nove nijanse. Zato vam danas predstavljamo novitete koje možete pronaći u prodavaonicama dm-a i u dm online shopu.

Kada je make up u pitanju, pogotovo make up pod maskama, oči su u fokusu. Zato vam na početku predstavljamo najnoviju paletu sjenila za oči trend IT UP Color Circuit br. 50 (36,90 kn) sa šest nježnih nijansi koje se savršeno blendaju i jamče dugotrajnost. Uz preciznu maskaru Bourjois Volume Glamour Coup de foudre (89,90 kn) svojim trepavicama osigurajte volumen po želji – od normalnog do intenzivnog. Na četkicu Plastic Precision možete se u potpunosti osloniti jer razdvaja trepavice od korijena do vrha i jamči jednostavno i precizno nanošenje maskare.

Ono čemu mi ne možemo odoljeti jest proljeće na noktima. Kad stignu proljetni make up noviteti prvo tražimo nijanse lakova koje nokte pretvaraju u latice cvijeća. Među novim nijansama trend IT UP Double Volume & Shine (16,90 kn) naš favorit je definitivno nijansa 361 koja neodoljivo podsjeća na japansku trešnju u cvatu. Doduše i nijansa 369 našla se u našoj košarici jer obožavamo nježnu boju potočnica. Nijanse lakova trend IT UP N°1 (9,90 kn) nešto su odvažnije, pri čemu su intenzivna žuta nijanse 174 i plava nijanse 163 baš pravo malo proljetno slavlje.

Bez obzira na to hoćete li odabrati naše proljetne favorite ili ćete pronaći vlastite, tijekom travnja pri kupnji odabranih proizvoda dekorativne kozmetike u dm-u i dm online shopu ostvarit ćete 15x više bodova na kartici dm active beauty. Vaša mala proljetna rapsodija bit će još ljepša ako u prodavaonicama dm-a kupite odabranu dekorativnu kozmetiku u vrijednosti iznad 200 kuna jer ćete na poklon dobiti prekrasnu dizajnersku maramu Hippy Gardena.

Više informacija i inspiracije potražite na www.dm.hr i ne zaboravite pratiti dm na Instagramu, Facebooku i YouTubeu za najnovije vijesti iz svijeta ljepote.

Posjeti Miss7.24sata.hr