Luftić ili svemirski brod? Nećeš vjerovati što sve možeš staviti u ovaj čudesni napuhanac

Sam's Club
Vidi originalni članak
  • Taman kad pomislimo da smo vidjeli sve oblike i veličine luftića, pojavi se ogroman labud koji može poslužiti kao plovilo za najmanje šest odraslih osoba
  • Osim komocije, ima i skakaonicu te integrirani hladnjak za piće
  • Svi ti sadržaji imaju i paprenu cijenu - ovaj luftić košta nešto manje od tisuću kuna

Otkako su se pojavili prije nekoliko godina, luftići u obliku labudova, plamenaca, jednoroga i drugih životinja se svako ljeto iznova vraćaju sve veći i ali i luksuzniji, s više "dodatne opreme". U moru raznih čudesa za plutanje (ove godine pojavio je i onaj u obliku vinske boce, za ljubiteljice dobre kapljice!), sada možeš potrpati svu svoju ekipu na ogromnog labuda. U njega će komotno stati čak šest odraslih osoba, ima klupicu za sjedenje, ali to nije sve - luftić ima čak i skakaonicu.

Moda Kraljica ljeta! Pronašle smo najljepše kupaće kostime i složile 3 ženstvene kombinacije za plažu

Ako ti ni to nije dovoljno, možda te osvoji integrirani hladnjak koji će hladiti tvoje piće i držati ga na idealnoj temperaturi. Za nesmetano kupanje i sunčanje, čašu možeš odložiti u za to predviđene držače pića. 

Ovaj je luftić senzacija sama po sebi, a još je izrađen od izdržljivog pvc-a pa se tvoja ekipa i ti ne morate brinuti da ćete ga probušiti. A sjajna vijest je da je ovaj luftić trenutačno na super akciji i možeš ga nabaviti putem Samsclub web stranice po cijeni od 69.68 američkih dolara (oko 440 kuna). Inače, puna cijena mu je oko 1100 kuna. 

pseća ljubav Komplet luftića za tebe i tvog četveronožnog ljubimca - zajedno se otisnite na pučinu

I psi trebaju uživati u ljetovanju! Evo kakve im luftiće možeš nabaviti (a u odgovarajućoj veličini i za sebe)

Posjeti Miss7.24sata.hr