Ljubav na četiri rijeke: Karlovac se za Valentinovo pretvara u grad zaljubljenih

Turistička zajednica grada Karlovca
Vidi originalni članak
  • Karlovčani su  na dane oko Valentinova već godinama prepuni crvenih srca, cvijeća, ljubavi i zaljubljenosti
  • U gradu je postavljeno nekoliko lokacija za fotografiranje, uredili su posebne kutke i pretvorili ih u prava mala ljubavna gnijezda
  • Na više mjesta u gradu se priprema poseban program, a brojni restorani nude posebno osmišljene valentinovske menije po promotivnim cijenama

Dani zaljubljenih u Karlovcu se shvaćaju jako ozbiljno. Grad na četiri rijeke posvetio je dosta pažnje ljubavi, baš kao što bi trebali i mnogi drugi u današnjem svijetu. Karlovčani su tako na dane oko Valentinova već godinama prepuni crvenih srca, cvijeća, ljubavi i zaljubljenosti. 

I ove godine ljubav se može osjetiti na svakom koraku, a grad je u suradnji s partnerima i gradskim restoranima pripremio poseban Valentinovski program. 

U gradu je postavljeno nekoliko lokacija za fotografiranje, uredili su posebne kutke i pretvorili ih u prava mala ljubavna gnijezda. Za sve koji će na dan zaljubljenih navratiti u Karlovac, 'foto pointi' se nalaze u Glazbenom paviljonu, 'ljubavna klupa' je u Promenadi, a 'velika stolica' postavljena je u Radićevoj ulici. 

Na Valentinovo se u gradskom kazalištu Zorin dom u 19:30 održava koncert 'Francuski poljubac' kojeg izvode polaznici glazbene škole Karlovac i Sinfonietta orkestar. 

Popularni karlovački slatkovodni akvarij, Aquatica, također ima program za Valentinovo, a u tjednu od 13. do 19. veljače nude popust za parove. Ulaznica za dvoje iznosit će 11,95 eura. Na Valentinovo u 18 sati će biti održana promocija knjige 'Kvarnerski otoci biciklom i pješice' na kojoj će autori posjetitelje povesti u obilazak kvarnerskih otoka riječju i fotografijama, upoznati ih sa skrivenim biserima Hrvatskog primorja.

Poseban program sprema se i u Starom gradu Dubovcu, u kojem uz produženo radno vrijeme do 20 sati na Valentinovo, parovi imaju besplatan ulaz na Branič kulu s vidikovcem, besplatan ulaz na izložbu Povijest čokolade te popust na prigodne suvenire.

Zaljubljeni parovi večernji valentinovski program u Karlovcu mogu nastaviti u jednom od brojnih gradskih restorana koji nude posebne menije za Valentinovo po promotivnim cijenama. Popis restorana i menija u ponudi mogu se pronaći OVDJE.

Kako predviđa vremenska prognoza, u Karlovcu se očekuje sunčan dan s temperaturama ugodnijima nego proteklih dana. Večer će biti nešto hladnija, ali zato je tu dovoljno ljubavi da ugrije sve koje će sutra posjetiti grad na četiri rijeke.

Posjeti Miss7.24sata.hr