Likovna kolonija na Strossu

Od 1. lipnja u sklopu manifestacije "Ljeto na Strossu" počela održavati "IV. Gornjogradska likovna kolonija". Do 1. rujna tokom čitavog dana umjetnici će izlagati svoje radove koji će se moći razgledati i kupiti po pristupačnim cijenama
Vidi originalni članak

Likovna kolonija okuplja umjetnike, članove Hrvatskog društva likovnih umjetnika koji će na Strossmayerovom šetalištu svakodnevno od 11 do 21sat izlagati svoje radove koji se mogu razgledati i po pristupačnim cijenama kupiti. Umjetnici također vode likovne radionice koje se održavaju uglavnom u popodnevnim satima.

U četvrtak, 20. lipnja održava se Dan kulturnog turizma, koji se tradicionalno obilježava svake godine u drugom gradu Hrvatske. Ove godine odabir je pao na Zagreb, pa će povodom toga manifestacije na Strossu biti pomaknute za dva sata. Dakle, koncert i likovne radionice počet će u 19 sati i trajati do 22. Također će izloženi radovi umjetnika biti dostupni do 22 sata (ili duže po potrebi). Posjetite bilo koji dan radionice, prodaju radova, koncerte i kazališne priče za djecu koje se održavaju u  ugodnoj  atmosferi Strossmayerovog šetališta.

Posjeti Miss7.24sata.hr