Leonard iz 'Teorije velikog praska' prodao je divnu vilu, evo zašto je to omiljeni dom holivudskih glumaca

Hilton & Hyland
Vidi originalni članak
  • Nakon što ju je prvi put dao u najam prije više od godinu dana, Johnny Galecki prodao je svoj dom u Los Angelesu i otišao 's velikim praskom'
  • Ta je kuća bila omiljena među holivudskim glumcima, a prijašnji vlasnici su između ostalih bili i Jason Statham i Ben Stiller 
  • Pogledaj što sve godinama privlači holivudsku kremu da investira u ovu doista impresivnu nekretninu  

Ova impresivna dekadentna vila sada je jedan od najskupljih domova ikad prodanih u Outpost Estatesu, a postigla je cijenu od 11 milijuna dolara. Inače, ova je četvrt omiljena slavnim osobama u istočnom dijelu Hollywood Hillsa, gdje trenutačno žive zvijezde poput Winone Ryder, Felicity Huffman, Russella Branda i Madelaine Petsch, da spomenemo samo neke.

Ovaj posjed je pravi magnet za slavne osobe. Prije zvijezde 'Teorije velikog praska' posjedovao ju je Jason Statham, a prije njega Ben Stiller, koji je angažirao hvaljenu njujoršku dizajnersku tvrtku 'Roman and James' da proširi i obnovi kuću. Prema zapisima, drugi bivši vlasnik bio je također glumac, Lou Diamond Phillips.

Life&style Vila Festina Lente na Krku pravi je mediteranski raj koji izgleda poput seta Mamme Mije

Naravno, imanje i sama kuća prepuni su raznih sadržaja. Prostire se na dvije čestice koje se protežu na gotovo 2900 kvadratnih metara, a kompleks u španjolskom stilu iz 1920-ih ima glavnu kuću na kata i odvojeni pansion sa šest spavaćih soba na 687 kvadratnih metara stambenog prostora. Kuća obiluje detaljima spomenutog razdoblja te ima tradicionalni krov od glinenih crijepova, antikni namještaj, restaurirane terakota pločice, pa čak i originalni pub za točenje pića.

Kuća se ne vidi s ulice jer je sakrivena iza visokog zida obraslog bršljanom, a nudi prizemlje sa sobom za bilijar, kuhinjom za blagovanje s vrhunskim aparatima, udobnim TV salonom i najsuvremenijom salom za projekcije s ulaštenim drvenim oblogama i plišanim tepisima. 

Na katu su tri spavaće sobe, glavna sa zidom obloženim kožom, kaminom i balkonom, plus dvostrukim ormarima i vlastitom kupaonicom obloženom mramornim pločicama.

Ograđeni prilaz imanju vodi do odvojene garaže za dva automobila, koja se nalazi neposredno ispod pansiona na katu s još dvije spavaće sobe. Vani je cijeli kompleks ukrašen raznobojnim fontanama, bujnim travnjacima, tropskim biljem i sjenovitim terasama. 

Uz natkrivenu terasu za objedovanje, kamin i ugrađeni roštilj, ostali sadržaji za opuštanje uključuju bazen s mozaikom i spa centar… Nije ni čudo da je ovaj mali raj tolike godine 'sklonište' brojim slavnim (i bogatim) osobama. 

Life&style 'Nevidljive' kuće od zrcala u Južnom Tirolu izgledaju kao savršeni bijeg od stvarnosti i nude idealan odmor

Posjeti Miss7.24sata.hr