Lejla Filipović zahvalila na rođendanskim čestitkama, a nama su za oko zapele njene mrežaste čarape

Instagram@lejla.filipovic Lejla Filipović zahvalila se na rođendanskim čestitkama
Vidi originalni članak
  • Lejla Filipović proslavila je rođendan u krugu prijateljica u zagrebačkom restoranu Boban
  • Lijepa Lejla zahvalila se svima na rođendanskim čestitkama kako su joj uljepšale dan i napunile dušu
  • Kao i uvijek, Lejla je svojom rođendanskom kombinacijom oduševila, a našu su pažnju ukrale mrežaste čarape koje je Lejla iskombinirala sa suknjom visokog proreza i čizmama

Lejla Filipović jučer je proslavila 45. rođendan. Na svom Instagram profilu podijelila je kako je provela večer u društvu prijateljica u zagrebačkom restoranu Boban. "Baš nam je bilo lijepo... ali kad nije!", otkrila je Lejla svojim pratiteljima kako je protekla večer te u kakvim su sve specijalitetima uživale. Također, lijepa Lejla zahvalila se svima koji su joj slali rođendanske čestitke. "Hvala svima na divnim rođendanskim željama. Napunili ste mi dušu i uljepšali dan. Ljubav ste", napisala je Lejla.

Stars Lejla Filipović oduševila je mladenačkim stajlingom, a za tebe smo pronašli čizme slične njezinima

Lejla Filipović nerijetko plijeni pažnju svojom pojavom, a obično su u fokusu njezin njegovan i lijep izgled te nepogrješive modne kombinacije. Tako je bilo i ovog puta s njezinom rođendanskom kombinacijom. Nekadašnja miss Hrvatske za rođendanski stajling odabrala je majicu s puf rukavima, suknju visokog proreza i čizme, a nama su posebnu pažnju plijenile mrežaste čarape.

Lejla je mrežaste čarape iskombinirala s robusnim kožnim čizmama dizajnera Karla Lagerfelda. Time je lijepa Lejla dokazala kako su prošla vremena kada su mrežaste čarape bile rezervirane samo za modne kombinacije sa štiklama i odlično pristaju na popularne kožne čizme.

Lejla Filipović najavila vlastiti blog, a evo što ćeš moći pronaći na njezinoj platformi

Njezin suprug, Tarik, ove godine prvi put nije bio kraj Lejle za njezin rođendan jer je morao otputovati na put. No, nije zaboravio na znak pažnje i poklone, te joj je prije puta ostavio buket njenog omiljenog cvijeća, crvenih ruža. Čestitao joj je i objavom: "Sretan rođendan ljubavi. Prvi da nisam uz tebe, nadam se sljedećih još barem toliko zajedno koliko danas slaviš", napisao je Tarik podijelivši Lejlinu fotografiju.

Stars Tarik je Lejli čestitao rođendan emotivnom posvetom, a ona je otkrila kako su je pokloni dočekali ranije

Posjeti Miss7.24sata.hr