Lego je kreirao kuću iz filma "Sam u kući" koja ima iste zamke kao Kevinov dom

Profimedia / @salmahayek Instagram Lego verzija kuće iz filma vrlo je detaljna rekreacija Kevinovog doma sa istim zamkama kao u filmu
Vidi originalni članak
  • Film "Sam u kući" poslužio je kao inspiracija Legu za impresivni set legica od 4000 komada!
  • U savršenom tajmingu na tržište stiše replika kuće iz popularnog filma koji pruža onaj pravi blagdanski ugođaj
  • Vrlo je detaljna kreacija Kevinovog doma, s istim zamkama kao u filmu, a cijena zbog toga nije mala

Točno prije nego nas sve zahvati blagdanski ugođaj (i blagdanska kupovina) Lego je dizajnirao kuću iz filma koji nam je svima prirastao srcu i bez kojeg ni jedan prosinački TV program ne može proći. Najnoviji Legov set dizajnirali su sami obožavatelji božićnog klasika iz 1990. godine, a detaljno su prikazani i problemima koji nastaju kada provalnici pokušaju opljačkati kuću dok je Kevin (Macaulay Culkin), kako znamo, sam jer su ga njegovi zaboravili odlazeći na odmor na drugi kraj svijeta. 

Life&style Hoćemo li za Božić gledati novu verziju filma ‘Sam u kući’ koja je razljutila fanove? Pogledaj trailer

Fascinantan set, koji sadrži 3955 komada, bit će dostupan za kupnju od 1. studenog, otprilike u isto vrijeme kada je prvi film objavljen, i prodavat će se za 250 dolara, što je oko 1600 kuna. Lego verzija kuće "nevjerojatno je detaljna kreacija" koja je "vjerna filmu", navodi se u priopćenju tvrtke. 

Netflix nam je pripremio čak 14 novih božićnih filmova! Jedva čekamo uživati u blagdanskom ugođaju...

Kevin tako može kliznuti niz stepenice na svojim sanjkama, zalijepiti peglu na Marvovo lice, otrčati do svoje kućice na drvetu, razbiti police koje oslobađaju Buzzovu tarantulu, proliti limenku s bojom i još mnogo toga. Lego je čak kreirao zastrašujuću podrumsku peć, sa svjetlećom ciglom koja doista svjetli. Cijela se kuća otvara poput kućice za lutke, uključujući i cijeli tavanski prostor za igru ​​kojem pristupaš okretanjem krova.

"Baš kao svako dijete iz 90-ih, odrastao sam gledajući "Sam u kući" i to zauzima posebno mjesto u mom srcu", rekao je dizajner,  Alex Storozhuk u izjavi. "Ne mogu ni zamisliti praznike bez toga. Ovaj film je vrlo nostalgičan i svaki put se jave ona topla sjećanja iz djetinjstva."

Life&style Uz novi LEGO set možeš složiti poznate stanove 'Prijatelja', a dobit ćeš i jednu sasvim neočekivanu figuricu

"Slijedeći teme filma, željeli smo učiniti iskustvo što je moguće impresivnijim za ljubitelje LEGO gradnje i filma", rekla je dizajnerica u tvrtki Lego Antica Bracanov u izjavi. "Korak po korak izrada koja zrcali film, a mogućnost otvaranja seta i gledanja iznutra dobro pristaje satima radosnog fokusiranja ovih blagdana - samo dodajte svečanu kulisu i određeni božićni film!"

Posjeti Miss7.24sata.hr