Legendarna glumica prodaje veličanstveno imanje okruženo australskom divljinom

Top Ten Real Estate
Vidi originalni članak
  • Olivia Newton-John prodaje svoje imanje u Australiji
  • Impozantno zdanje okruženo je prostranim pašnjacima i prašumom, a graniči s australskim nacionalnim parkom Victoria
  • Uređena u country stilu s daškom francuskog chica, cijena farme je viša od 25 milijuna kuna, a nas je definitivno osvojila pa već razmišljamo kako bi bilo odseliti na drugi kraj svijeta

Nakon što je gotovo 40 godina bila dom slavne Olivije Newton-John, ova je australska farma sada dostupna na tržištu. Dobitnica 4 Grammyja i jedna od najvećih zvijezda osamdesetih farmu je kupila nakon uspjeha legendarnog filma Briljantin, a danas je prodaje za gotovo 4 milijuna dolara, odnosno više od 25 milijuna kuna.

S veličanstvenim pogledom i okružena šumom farma je bila njezina oaza. Dok slavna 70-godišnja glumica i pjevačica danas živi na Floridi sa suprugom, Johnom Easterlingom, Australiji se često vraća, no tada ovaj par odsjeda u vlastitom spa resortu. Prostrana bi farma trebala privući velike zaljubljenike u prirodu jer prostire se na oko 760 tisuća četvornih metara.

Na imanju se nalaze glavna i gostinjska kuća, garaža za dva auta i teniski teren, a prostor za život glumica je uredila u francuskom rustikalnom stilu, pokazuju fotografije McGrath agencije s Top Ten Real Estate Deals.

Podovi od borovine, rustikalni zidovi sa školjkama i kamenčićima s lokalne plaže krase unutrašnjost farme. Velika drvena ulazna vrata pozivaju u romantično uređen prostor u kojem starinski namještaj, zelenilo i veliki drveni okvir ispunjen šeširima osvajaju na prvi pogled. Ova genijalno smišljena vješalica i spremište za cipele savršeno se uklapa u prostor. 

Dnevna nas je soba oduševila, a snažna prisutnost francuskog chica i country stila vidljiva je odmah. Visoki strop, raskošna rasvjeta i kamin posebno ih naglašavaju, a spoj s prirodom moguć je zbog francuskih vrata i velikoga prozora koji cijelu prostoriju čine svjetlijom.

Kuhinja i blagovaonica također su uređene u country stilu. Velik stol i stolice jednakog stila, ali različite boje daju joj posebnu draž.

Pastelna žuta boja zidova i drveni kuhinjski namještaj stvaraju ugodnu atmosferu kakvu i zamišljamo na farmama.

Prozračna i puna svjetla, spavaća soba posebno nam je privlačna! Veliki krevet s baldahinima i ormarić s ogledalima začarali su nas, a prekrasan sag nježne ružičaste boje s cvjetnim motivima zajedno s prekrasnim pogledom s balkona cijelu prostoriju pretvara u pravu romantičnu oazu.

Divno se zamisliti u toploj kupki s pogledom na veličanstvenu okolnu prirodu dok prigušeno svjetlo u sumraku stvara sanjivu atmosferu, zar ne? Zidna svjetla, okvir ogledala i prekrasan ormarić s umivaonicima za nju i njega zaista podsjećaju na najljepše snove.

Make up tajne Znamo kako napraviti savršen večernji look za ljetne provode!

Svaka prostorija oduševljava na svoj način. Poseban je tako i manji dnevni boravak  sa zanimljivim zidom i dugačkom sofom u nježnoj krem nijansi. Zajedno s drvenim detaljima ovu sobu čine idealnom za večernja opuštanja u čašu vina.

Osim impozantnog interijera, imanje nudi još puno toga. S farme se pruža prekrasan pogled na okolna brdašca, šume i prostrane pašnjake, a glumica je tijekom godina dala zasaditi više od 5 tisuća stabala.

Farma je okružena i prašumom u kojoj se nalaze velik slap, jezerce i potok koji teče kroz imanje i čini granicu s Nacionalnim parkom Victoria Park Nature Reserve.

Mi bismo se baš lako mogle zamisliti na ovoj lokaciji, a ti? 

 

Posjeti Miss7.24sata.hr