Lavovi će nizati uspjehe, bikice živjeti poput kraljica, vage blistati dok dva znaka očekuju neugodna iznenađenja

Shutterstock
Vidi originalni članak
  • Zvijezde će ovoga tjedna biti globalno puno milosrdnije - prilično teški dani u znaku ovna završavaju, Sunce se seli u znak bika
  • Ipak, na kraju vladavine ovog horoskopskog znaka prilično negativna svojstva se ponovno jasno pokazuju
  • Pogledaj što ovaj tjedan očekuje tvoj horoskopski znak  

Sada su nam prilično dobre perspektive. Osobito zato jer je Venera već u znaku bika! Sve postaje pomalo "zemljanije" i trebali bismo polako, ali sigurno, imati osjećaj da smo opet na zemlji.

Ovan

Venera u znaku bika unosi slatkoću u tvoj život, osobito kada dolazi sa suncem u prtljazi. Prepusti se i započni proaktivni program ljubavi prema sebi. Učiniti nešto dobro za sebe može imati razne oblike: od velikog buketa cvijeća do ružičastog zida dnevne sobe te do puno vremena provedenog u kupaonici. I samo mali savjet: neka pravila napravljena su kako bi se prekršila...

via GIPHY

Bik

Došlo je tvoje vrijeme: 19. travnja sunce će se useliti u tvoj horoskopski znak s kozmičkim velikim praskom. Venera mu je već prethodila i uskoro ćeš osjetiti što to znači. Sve postaje malo senzualnije, „veneričnije“, punije ljubavi i lakše. Kao rođena kraljica Venere (Venera vlada tvojim znakom) - u pravom smislu riječi - ti si odgovorna za to kako ćeš se ponašati. I trebala bi se sada ponašati kao kraljica u svom carstvu. Kupke s toplim mlijekom, svileni kimono i maske za oči već bi trebale biti tamo. Proslavi svoju plemenitost!

Blizanci

Ako ćemo biti potpuno iskreni: Venera u biku nije nužno apsolutno idealna za blizance – moguće je da ćeš se jednostavno osjećati čudno. A oko 25. travnja, kozmički učitelj, Saturn, izazvat će još nešto. Naime, moguće je da ćeš otkriti nešto što radije ne bi saznala. Budi sigurna, sve se uvijek događa s dobrim razlogom! Bez obzira što je u zraku, najbolje je za tebe - čak i ako to možda ne shvatiš odmah!

Saznajemo Jesi li znala da postoje muški i ženski horoskopski znakovi? Saznaj kojoj skupini pripadaš

Rak

Venera će biti potpuno očarana senzualnim bikom. Za tebe teme prijateljstva i, prije svega, zajednice, postaju važnije. Jedna od središnjih motivacija planete Venere je okupljanje ljudi. Tako će ti svemir poslati jedan ili drugi jasan ili vrlo jasan poziv da se povežeš, sretneš sa zanimljivim ljudima na bilo koji način! Ostavi svoj ponekad sumnjičavi oklop raka i pokaži se, makar iza maske i preko ekrana!

via GIPHY

Lav

Predivno! Venera ovog mjeseca donosi puno dobrih prilika za lavove, potaknuto znakom bika. Osobito bi se tvoj profesionalni život mogao nadograditi. Tvoji uspjesi, koji su do sada prošli nezamijećeni, sada mogu dobiti ovacije koje zaslužuju. Jedna ili druga navodna „slučajnost“ osigurat će ti da budeš viđena u sljedećih nekoliko tjedana. Ili se osjećaj viđenom! Nema skrivanja - kad je riječ o novom projektu, hrabro podigni ruku i reci: „Evo me““. Ajde! 

Osobe rođene u ovim horoskopskim znakovima izuzetno su razmažene, baš sve mora biti po njihovom

Djevica

Draga djevice, vjerovala ili ne, sljedećih ćeš nekoliko tjedana moći istinski izdahnuti zbog sunca u biku. Naime, sunce u znaku bika pruža ono što djevica najviše voli: tlo pod nogama. Pokušaj što proaktivnije osjetiti ovu povezanost - bilo ljekovitom glinom na licu, glinom na lončarskom kolu ili s objema rukama među povrćem u vrtu. Poveži se sa svojim elementom!

Vaga

Sljedećih ćeš nekoliko tjedana otkriti mnogo toga - Venera će ti osvijetliti strane koje se inače ne vide. Stoga se nemoj iznenaditi ako se iznenada (na vlastito iznenađenje) pokažeš sa sasvim druge, inače malo primijećene nove strane. Kako uzbudljivo! Nešto u tebi željelo bi izići na vidjelo. Naravno, i sama najbolje znaš što je to. Ostatak svijeta to (još) ne može vidjeti. Prava premijera, ako želiš. Sjajno! Sigurno ćeš ostavljati dobar dojam na pripadnike drugog spola… 

via GIPHY

Škorpion

Ovaj tjedan je bolje držati se pravila i smireno i samouvjereno raditi svoj posao. Pokaži da si zlatna, puna ljubavi i držite svoj ubod donekle pod kontrolom. Tada se mogu pojaviti velike nove mogućnosti – osobito na poslu.

Strijelac

Venera u znaku bika zapravo će ti učiniti život slađim i senzualnijim, ali zauzvrat želi da obratiš pažnju na područja kojima je potrebno malo više brige i pažnje. Provjeri svoje rutine, zakaži potrebne sastanke i posveti se sebi puna tjelesne senzualnosti.

Jarac

Od 14. travnja do 9. svibnja, draga, blistava Venera posjetit će kutak tvog horoskopa zaslužan za sve vrste zabave i kreativnosti. Hm, to je prekrasna pozivnica, osobito za jarce, koji ponekad imaju tendenciju pretjerivanja i mogu biti malo prestrogi prema sebi. Sada je za tebe idealno sljedeće: pjevanje, ples, keramika. Nemoj pretjerivati, nego se zabavi s malim stvarima. 

via GIPHY

Osobe rođene u ova 4 horoskopska znaka jako su svestrani i imaju mnogo talenata

Vodenjak

Znaš onaj trenutak kad se tvoja vrlo osobna definicija odgovornosti sudari sa slobodom druge osobe? Klasična tema koja će se ponovno pojaviti u sljedećih nekoliko dana. Draga Venera u biku savjetovat će ti da nastaviš na takav način da se očuva suverenitet svih i obrade sva osjetila. Razmisli kako to učiniti. U svakom slučaju, jedno ne smije nedostajati: cvijeće! Puno cvijeća!

Ribe

Venera u biku i vrijeme bikova općenito bi htjeli sljedeće od riba: „Drage ribe, ja sam sterilna energija - biste li se brinuli o svom tijelu i to onako kako doista treba? Tako da primijetite da ga uopće imate? To bi bilo divno. Zahvaljujem vam od srca. Svaka čast, tvoj bik!“ Izrazi se! Svojim tijelom, svojim osjetilima i uživaj. Uživanje je čarobna riječ vladavine bikova. 

Posjeti Miss7.24sata.hr