Lava, djevicu i strijelca očekuje fenomenalan tjedan, a dva znaka trebaju se malo prizemljiti i čekati

Shutterstock
Vidi originalni članak
  • Vrlo poseban i veliki kozmički trenutak dogodio se 8. kolovoza
  • “Lavovska vrata”, vrlo cijenjena u duhovnim krugovima, odvila su se upravo na mladom mjesecu – što nam daje sjajan zamah koji bismo svi trebali slaviti
  • Pogledaj što ovaj tjedan očekuje tvoj horoskopski znak

Ovaj tjedan pun je romantkike, a i snage manifestacije bit će iznimno moćne. Zato dobro razmisli o tome koga ili što pozivaš u svoj život i što doista želiš. 

Lav

Kao kraljica horoskopskih znakova, svemir te izaziva na zaista poseban ples s vatrom. Mladi mjesec doista je veliki rođendanski poklon za svakog lava. Zato slavi blagdan svog života, svog rođenja i svoje prisutnosti na ovoj tako jedinstvenoj planeti. Ostvari svoje najluđe snove, sada je pravo vrijeme za to.

via GIPHY

Djevica

S Marsom, koji je trenutačno već u tvom znaku (i sunce dolazi vrlo brzo!), na dobrom si, vrlo uzemljenom putu. Ovaj tjedan osjećaš posebno snažan val snage koji proizlazi iz planeta. Iskoristi povoljne zvijezde i zaželi nešto izvanredno. Nijedan san nije prevelik ovaj tjedan!

Vaga

Kao osoba rođena u znaku vage, uvijek donosiš ravnotežu - ne samo za sebe, nego i za druge. To je osobito sada, kada krajnosti postaju sve jasnije i vidljivije, gotovo sveti zadatak. Ali, pazi da ne zaboraviš zauzeti jasan stav prije ravnoteže i sklada – radi vlastitih vrijednosti i pogleda. Iskoristi sunce u znaku lava, kao i energiju koju ti daje, za nove radne pobjede. 

Zvijezde kažu Jesi li među njima? Ova 4 horoskopska znaka i u najtežim vremenima misle pozitivno

Škorpion

Kao škorpionu, naravno, nije ti sasvim nepoznata riječ drama. Vrijeme kada sunce izlazi iz lava barem je jednako dramatično i uzbudljivo. Kako ne bi došlo do svojevrsne eksplozije, nemoj tražiti odgovore na doista hitna i važna pitanja na Instagramu! Mladi mjesec pogoduje bistrom pogledu i omogućuje ti da pronađeš svoju unutarnju sredinu. Nemoj žuriti, nemoj forsirati – ovaj tjedan se potrudi biti maksimalno cool. To neće proći nezamijećeno, osobito od pripadnika muškog spola. 

via GIPHY

Strijelac

Čini se da ovog tjedna zaista ima puno romantike u zraku. Međutim, prvo razjasni vlastite osjećaje, a zatim s novim spoznajama kreni na put s vlastitim srcem. Nemoj čekati: ljubav vrijedi gotovo svakog rizika. 

Jarac

Ovaj romantičan i ljupki tjedan je ipak malo previše za tebe. Ne brini, to je razumljivo! Lav, iz kojeg sunce trenutno ne sja, nego gori, dominira energijama. Zato ostani u hladu! Ohladi se u vodi i istovremeno ukloni sile koje te sprječavaju da razviješ svoj puni potencijal. Sada je pravo vrijeme!

Vodenjak

Ovo vrijeme je također izuzetno intenzivno za vodena bića - nalazimo se između dva puna mjeseca u tvom znaku. Ali, ako si iskrena prema sebi, znaš da te nikada nije osobito zanimao lagan, površan život. Želiš saznati smisao života! Iskoristi ovo zaista intenzivno vremensko razdoblje da zaroniš što dublje i letiš što je više moguće na mladom mjesecu. Obrati pažnju na svoje snove, velika je vjerojatnost da će ti se pokoji ispuniti.

via GIPHY

Ribe

Nemoj samo zaroniti i pobjeći. Jasno je da ovo vrijeme, koje je intenzivno na različitim razinama, nije uvijek jednostavno za ribe. Izazovi postaju veliki i ovog tjedna rade velike valove. Ostani prisebna! Upamti da svakom novom početku jednostavno treba dovoljno prostora. Kako bi se stvorio prostor, stare ideje moraju se ostaviti i potpuno izbrisati.

sas Obrati pozornost! Ovi dani u mjesecu kolovozu važni su i utjecat će na sve horoskopske znakove

Ovan

Poruka ovog tjedna za sve ovnove: vrijeme je za pospremanje! Posloži svoju garderobu - to također uključuje cipele, pribor i odjeću. Svaki komad koji ti više 100 posto dobro ne stoji, ima poderan šav ili se jednostavno ne osjećaš ugodno u njemu, može nestati. Upotrijebi svoju urođenu odlučnost za veliko čišćenje. Nagrada će biti golema!

Bik

Neće svi primijetiti da su ovi dani posebni. Istovremeno, to gotovo ne može ostati nezapaženo - za bika je sada važno da svjesno ostane na zemlji i poveže se s činjenicama. Prizemlji se! A sama znaš kako to učiniti. U svakom slučaju, ne šteti približiti se prirodi, otići na pješačenje ili jednostavno ležati na zemlji. Na lijepom pokrivaču, naravno. Ne zaboravi na piknik!

via GIPHY

Blizanci

Lav razotkriva svoju punu moć na zemlji. A to se računa kao fantastičan poziv na slavlje. Sasvim spontano. Nitko ne zna koliko nam je slavnih dana preostalo na ovoj planeti. Uživanje u sadašnjem životu tvoj je tjedni zadatak. Iskoristi dan! Uzmi svoju najljepšu haljinu i dopusti da se dogodi čarolija!

Rak

U slučaju da se i dalje potajno kažnjavaš zbog mnogih različitih faza raspoloženja - od sada to nemoj više raditi! Ništa nije ćudljivije od ljetnog vremena 2021. Svi smo mi ciklična bića, ponekad je mjesec pun, ponekad je mjesec „prazan“. Ponekad se osjećaš usamljenije, ponekad zablistaš zbog dobrog raspoloženja. Budi svjesna da su to faze koje dolaze i prolaze. Ovaj vikend, međutim, vrijeme je za odmor. Nemoj ništa veliko planirati. Mladi mjesec može biti izuzetno iscrpljujući, osobito za tvoj horoskopski znak.

Posjeti Miss7.24sata.hr