Lana Del Rey udala se za turističkog vodiča: 15 zvijezda koje su bračnu sreću našle s 'običnim ljudima'

Facebook Lana del Rey
Vidi originalni članak
  • Jučer je svijet obišla vijest kako se pjevačica Lana Del Rey iznenada, samo mjesec dana od objave veze, udala za turističkog vodiča i lovca na aligatore Jeremyja Dufrenea
  • Međutim, u svijetu poznatih i slavnih Lana Del Ray nije jedini primjer braka slavne osobe s nekom nepoznatom, "no name osobom" koja sa svijetom celeba nema veze
  • Donosimo romantične primjere u kojima je svjetski slavna osoba pronašla bračnu sreću u zagrljaju "običnih" ljudi

Vjerojatno je san brojnih „običnih“ ljudi da se nađu u prepunom baru, spaze prelijepu osobu s druge strane šanka za koju se ispostavi da je slavna osoba, a onda se zaljube i odjašu na bijelom konju (ili u crvenom Ferrariju) u zalazak sunca. Svakako bi ostali zapamćeni kao netko potpuno nepoznat tko je ulovio zvijezdu. Možda se čini poput pustog sna, ali nije i potpuno nemoguće.

Slavne osobe zamišljamo kao ljude koji se druže samo sa sebi sličnima, a je i logično da oni koji su pod povećalom javnosti često traže partnere koji razumiju njihovu profesiju i žive u sličnim krugovima. Međutim, nekoliko slavnih nije slijedio takav put. Upoznali su nekoga „sasvim običnog“ preko zajedničkog prijatelja ili na snimanju na kojem je jedan bio zvijezda, a drugi član ekipe. Možda je to bila ljubav iz srednje škole ili, a ovo je vjerojatno najšarmantniji primjer od svih, slučajan susret na nekom „sasvim običnom mjestu“. Bez obzira na koji su način ove slavne osobe upoznale svoje supružnike, priče su dirljive bez obzira na to i služe kao zdrava doza sigurnosti za one koji sanjaju da će se u njih zaljubiti slavna osoba.

Lana Del Ray i Jeremy Dufrene

Sve se odigralo vrlo brzo: naime, niti mjesec dana od trenutka kada je javnost doznala da je pjevačica Lana Del Rey sretno zaljubljena te da je u vezi s turističkim vodičem i lovcem na aligatore Jeremyjem Dufreneom, par se, na iznenađenje sviju, vjenčao! Svoju vezu očito su dobro krili, a tek prije mjesec dana su se po prvi puta pojavili zajedno u javnosti na vjenčanju manekenke Karen Elson i Leeja Fostera. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LanaBoards - Backup (@lanaboards.ig)

Ubrzo se otkrilo kako je riječ o 56-godišnjem turističkom vodiču Jeremyju Dufreneu, koji radi kao u Airboat Tours by Arthur. Riječ je o agenciji koja nudi turistima da se u čamcima voze po močvarama Louisiane i izbliza vide razne životinje, a osobito aligatore.
Par je zavjete izmijenio u zaljevu u Louisiani (tamo gdje Dufrene radi). Kako se može vidjeti na fotografijama koje su procurile u javnost, Lana Del Rey nosila lepršavu klasičnu vjenčanicu, dok je kosa joj bila svezana u rep i ukrašena mašnom.

Lady Gaga i Michael Polansky

Dok su detalji o tome kako je Lady Gaga upoznala svog sadašnjeg zaručnika, biznismena Michaela Polanskog, nekoć bili obavijeni misterijom, umjetnica je nedavno ispričala svoju ljubavnu priču za jedan časopis, otkrivajući kako su se prvi puta susreli.  
„Moja mama ga je upoznala i rekla mi je: 'Mislim da sam upravo upoznala tvog muža', a ja sam rekla, 'Nisam spremna upoznati svog muža!' Nikad nisam mogla zamisliti da će moja mama... pronaći najsavršeniju osobu za mene", podijelila je pjevačica.
Njih su se dvoje konačno upoznali na proslavi 40. rođendana zajedničkog prijatelja u Los Angelesu u prosincu 2019. gdje su proveli tri sata vodeći "najčudesnije razgovore". Par se, nakon što je nastupila pandemija Covida, preselio zajedno u Gagin dom u Malibuu. 
Gaga je svoje zaruke potvrdila tek na Olimpijskim igrama u Parizu 2024., kada je predstavila tehnološkog investitora francuskom premijeru Gabrielu Attalu kao svog zaručnika.

Možda se još nisu vjenčali, ali samo je pitanje vremena kada će se zvijezda i službeno pridružiti redovima slavnih koji su se udali za osobe koje nisu poznate.

Margot Robbie i Tom Ackerley

Australska glumica Margot Robbie je 2013. godine na snimanju 'Francuske suite' upoznala tada malo poznatog britanskog producenta i bivšeg pomoćnika redatelja Toma Ackerleya. Par se vjenčao u Australiji 2016. i od tada žive u sretnom braku, a čak su postali i suosnivači vlastite produkcijske tvrtke LuckyChap Entertainment. I upravo čekaju bebu...

Jennifer Lawrence i Cooke Maroney

Oscarom nagrađena glumica Jennifer Lawrence u sretnoj je vezi od 2018., ali ne s drugom hollywoodskom zvijezdom. Jennifer i direktor umjetničke galerije sa sjedištem u New Yorku Cooke Maroney upoznali su se preko zajedničkog prijatelja, a nakon što su hodali godinu dana, vjenčali su se na Rhode Islandu 2019. godine. Glumica i Maroney dobili su prvo zajedničko dijete 2022. Jennifer je jednom prilikom izjavila da joj je život s Maroneyjem donio osjećaj normalnosti u njezin život, koji jako voli.

Anne Hathaway i Adam Schulman

Anne Hathaway je 2008. godine na Filmskom festivalu u Palm Springsu upoznala svog supruga koji, osim što se bavi glumom i produkcijom, ima i vlastiti brend nakita James Banks Designs. Glumica je u više navrata javno izjavljivala kako voli svog supruga te kako je neizmjerno sretna što se udala za njega. 

Emma Stone i Dave McCary

Emma Stone svoju vezu može zahvaliti humorističnoj emisiji 'Saturday Night Live'. Glumica je upoznala Davea McCaryja, scenarista SNL-a, kada je snimala epizodu koju je sam McCary napisao 2016. godine. Par je navodno odmah kliknuo, a potvrđeno je da su zajedno od 2017., prije nego što su se vjenčali 2020. Godine 2021. par je dobio prvo dijete. Poput Robbie i Ackerleyja, par je pronašao sreću ne samo u ljubavi nego i u poslu, pokrenuvši vlastitu produkcijsku tvrtku Fruit Tree u suradnji s A24, također 2020. godine.

Sydney Sweeney i Jonathan Davino

Premda se još nisu vjenčali, Sydney Sweeney upoznala je svog partnera Jonathana Davina, poslovnog čovjeka, 2016. godine, prije nego što su se zaručili 2022. godine. Unatoč glasinama da se Sweeney možda zbližila s kolegom glumcem Glenom Powellom krajem 2023., Sweeney je jasno dala do znanja da je još uvijek zaručena i zaljubljena u svog zaručnika, a planovi za vjenčanje još uvijek traju. „Ne izlazim s ljudima koji su u centru pažnje“, izjavila je Sweeney u intervjuu početkom 2022. „Ne izlazim s glumcima ili glazbenicima ili bilo kim iz svijeta zabave jer samo tako mogu biti normalna.”

Matt Damon i Luciana Barroso

Kad je Matt Damon završio dan na snimanju filma 'Stuck on You' u Miamiju, nije baš imao volje otići na piće s ekipom. „Rekli su 'Hajde' i nekako su me odvukli sa sobom,” ispričao je glumac Ellen Degeneres 2011. godine. Dobro je što su to učinili, jer nakon što je masa obožavatelja prepoznala Damona, a on se sakrio iza šanka, upoznao je svoju suprugu s kojom je braku već 17 godina, Lucianu Barroso, koja je posluživala piće. Dokaz da se u klubu može pronaći ljubav.

Matthew McConaughey i Camila Alves

Svatko tko je vidio Matthewa McConaugheya u romantičnoj komediji zna da bi ga bilo užasno teško odbiti. Ipak, McConaugheyu su bila potrebna tri pokušaja da napokon uvjeri rođenu Brazilku i tada malo poznatu manekenku Camilu Alves da izađe s njim na spoj. Ali, očito je ipak osvojilo Alves, budući da je omiljeni par u sretnom braku od 2012. i zajedno imaju troje djece.

Natalie Portman i Benjamin Millepied

Za svakoga tko je vidio nastup Natalie Portman u 'Crnom labudu', neće biti iznenađenje da je prošla naporan baletni trening kako bi se pripremila za ulogu. Trening na kojem ne samo da je brusila svoje baletne vještine, nego je i upoznala svog budućeg supruga, koreografa filma Benjamina Millepieda. Do završetka snimanja Portman i Millepied bili su u vezi, a godinu dana kasnije par se zaručio. Od tada su Portman i Millepied dobili dvoje djece.

Moda Žao ti je što više nikad nećeš odjenuti vjenčanicu? Ova je žena svoju obojila u rozo i nosila je na vjenčanju prijateljice

Reese Witherspoon i Jim Toth

Jim Toth pokazao se herojem kad je spasio Reese Witherspoon od „uletavanja“ muškarca koji je popio nekoliko pića previše na jednoj zabavi 2010. godine. Dok drugi muškarac nije imao sreće „uhvatiti“ Witherspoon, Toth jest, a nakon što su bili u vezi nešto manje od 12 mjeseci, par se vjenčao 2011. godine. U ožujku 2023., Witherspoon i Toth objavili su da se razvode, ali da će nastaviti prijateljski suodgajati svog sina, zajedno s drugom Reeseinom djecom iz njezina braka s Ryanom Phillippeom.

Patrick Dempsey i Jillian Fink

Kad je 1994. godine frizerka Jillian Fink u svom rasporedu posla vidjela ime 'Patrick Dempsey', nije se previše obazirala na to, smatrajući slučajnošću da neki nesretni muškarac dijeli isto ime s jako zgodnim glumcem. Međutim, pravi Patrick Dempsey došao je na svoj termin. Nakon tri godine turbulentne veze nastavili su svoju unatoč problemu 2015. godine zbog kojeg je Fink podnijela zahtjev za razvod, par je još uvijek zajedno i ima troje djece.

Gal Gadot i Yaron Varsano

Dok se mnogi parovi upoznaju na partyju, malo ih se susreće na joga retreatu usred pustinje. Koliko god događaj zvučao čudno (i nimalo zabavno), nije sve bilo uzaludno za Gal Gadot, jer je tamo upoznala svog sadašnjeg supruga, producenta Yarona Varsana. Vjenčanje na intimnoj ceremoniji u Tel Avivu održalo se 2008. godine, a par sada ima troje djece.

Ariana Grande i Dalton Gomez

Dalton Gomez je bio agent za nekretnine kada je Ariane Grande tražila kuću početkom 2020., a nedugo nakon što je par uočen kako se druže zajedno. Vjenčali su se 2021. godine.

Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith

Kad je propao intervju s Tedom Dansonom na zabavi na plaži u Cabo San Lucasu, novinarka Keely Shaye Smith odlučila je ipak ostati na događaju. Dobro je što je to napravila jer su joj se tu putovi ukrstili s mladim, zgodnim Pierceom Brosnanom. Počeli su razgovarati, a nakon prvog spoja nekoliko dana kasnije postali su nerazdvojni. Vjenčali su se 2001. godine i zajedno imaju dva sina.

Amy Schumer i Chris Fischer

Sestre su poznate po miješanju u ljubavne živote svog brata, ali sestra Chrisa Fischera pogodila je jackpot kada je pozvala Amy Schumer, kojoj je bila pomoćnica, na obiteljsku farmu za vikend. Premda je njihova veza počela kao platonska, par se ubrzo zaljubio i vjenčao 2018. godine. 

Moda Lista stvari koje NE treba odjenuti na tuđe vjenčanje puno je duža od komada u bijeloj boji

Posjeti Miss7.24sata.hr