Kuglice za bor punjene džinom? Kupujemo odmah!

www.lakesdistillery.com
Božić dolazi! Točno je 100 dana do našeg najdražeg blagdana, a džin nam je u srcu ionako cijele godine. Pa što se čeka? U ovaj nakit za bor zaljubit će se sve tvoje frendice!
Vidi originalni članak

Već sad si počela razmišljati o božićnim ukrasima i poklonima? Bez brige, nisi jednina, ima nas još. U mnoštvu inovativnih ideja, jedna nam je posebno zaokupila pažnju. Naime, riječ je o kuglicama za bor punjenim džinom! Da, dobro si pročitala. Ova briljantna ideja dolazi iz britanske destilerije The Lakes Distillery

Džin je i dalje jedno od najpopularnijih pića na svijetu, a svakim danom sve je više proizvoda i tretmana baziranih načinjenih upravo s ovom cugicom. Ovo pakiranje idealan je poklon nekome ili - samoj sebi. Definitivno ga zaslužuješ. sadrži tri vrste džina, a dolaze u pakiranju od 6 kuglica po 50 mililitara što je dvostruka doza džina. Cijena je 30 funti što bi bilo 253 kune, a možeš ih kupiti preko web shopa destilerije. Dolaze u tri boje - prozirna, narančasta i crvena, a svaka ima svoj okus. Znamo i o kojim okusima se radi. The Lake Damson Gin ima okus trešanja, zrelih šljiva i smrekinih bobica sa začinima. The Lakes Sole Gin kombinacija je džema od malina, cimeta, narančastog citrusa s naznakama korijandera i borovnice. A treći, klasičnog naziva The Lakes Gin  miriše na svježe voće, lagane začine, a okus je bogat medenih prženih orašastih plodova, začina te se osjeti suho voće. 

ISKUSTVO Bila sam na džin tonik pedikuri i evo kako mi je bilo

Najbolja stvar od svega je da sadržaj kuglice možeš popiti. Ne znam za tebe, ali mi smo naprosto oduševljene! Vjerojatno će uskoro krenuti navala, pa svoj primjerak nabavi na vrijeme. 

Posjeti Miss7.24sata.hr