Kuća kao iz ''Male sirene'' ima oblik školjke, a i unutrašnjost je u stilu podmorskog carstva

screenshot/riversidegolf.hr
Vidi originalni članak
  • Na Isla Mujeres, otočiću u Meksiku nalazi se kuća koja nas je oduševila neobičnim izgledom 
  • Kuća je napravljena u obliku bijele školjke, a unutrašnjosti su gotovo svi predmeti isto oblika
  • Preko Airbnb-ja možeš ju iznajmiti za oko 2000 kn po noći, a dovoljno je velika za četvero ljudi

Jesi li, dok si kao mala gledala crtić ''Mala sirena'', zamišljala kako bi bilo super živjeti u čarobnom podvodnom svijetu? Čak i ako nisi, nakon što vidiš ovu kuću poželjet ćeš u njoj provesti bar jednu noć. Naime, na otočiću Isla Mujeres u Meksiku postoji kuća u obliku školjke, a u interijeru je gotovo svaka stvar u obliku školjke. 

Kuća se iznajmljuje preko Airbnb-a, a zove se 'Casa Caracol' što bi značilo 'kuća puž' što ima smisla jer je oblik poput školjke pužića. Kuća se sastoji se od manje i veće "školjke", a namijenjena je za boravak četvero ljudi. U manjoj, okrugloj školjki nalazi se veliki krevet s prikladnim uzglavljem te privatna kupaonica s tušem. Ono što nam je bilo najzanimljivije je to što je kupaonica cijela napravljena od školjkica. 

Drugi dio čini visoka školjka, na dvije etaže. Na donjoj se nalazi prostor za sjedenje te kuhinja. Postoji i okrugli blagavaonički stol uz kojeg su stepenice za drugi kat te možemo vidjeti malu kupaonicu. 

Osim toga na zidovima su slike Neptuna, kralja mora, na zavjesama morske zvijezde... Također postoji i balkon s kojeg se pruža pogled na Karipsko more

Beauty Ako sada počneš raditi ovih 6 stvari za svoju kožu, estetski kirurg ti neće biti potreban

Osim zanimljive unutrašnjosti, u sklopu kuće se nalaze bazen i ležaljke, a zidovi su ukrašeni školjkama. Vaze za cvijeće su u obliku riba kao i skulpture iz koji voda teče u bazen. Cijena noćenja u ovom jedinstvenom interijeru iznosi oko 2000 kuna, ali već je sad kuća rezervirana za gotovo cijelo ljeto. Ostalo je još samo nekoliko dana slobodno u kolovozu i rujnu.

Posjeti Miss7.24sata.hr