Kuća iz 1930-ih zaostala je u prošlosti, ništa nije mijenjano, a izgleda genijalno

MG Estate Agents Prodaje se kuća iz 1930-ih, ima izvorno uređenje tog razdoblja i gotovo je netaknuta od kad je izgrađena
Vidi originalni članak
  • Kuća s tri spavaće sobe iz 1930-ih, gotovo netaknuta otkad je izgrađena oglašena je za prodaju
  • Vlasnica je u njoj živjela desetljećimam sve do svoje 104. godine i kuća je autentična zbog originalnog uređenja
  • Velik dio dekora je izvoran te cijena za ovu blast from the past kuću nije sitnica

Kuća iz engleskog grada Bristola stavljena je na tržište prvi put od 1940-ih. Posljednji vlasnik živio je u kući više od 80 godina. Kuću u ulici Hengrove Lane MG agenti za nekretnine oglašavaju kao 'upečatljivu kuću s tri savaće sobe koja pršti potencijalom'. Također je u blizini lokalnih sadržaja, osnovne škole, a u blizini je i sportsko igralište.

Life&style Tko bi živio u "pivskoj kući"? Zidovi i stropovi cijelog stana obloženi su limenkama piva! Ipak je prodan

Sam pogled na dvorište i ulazna vrata daje nam do znanja da nekretnina ima obilje izvornih obilježja iz vremena kada je izgrađena, 1930-ih. To uključuje police u niši, stropne ruže i originalne kuhinjske elemente kao što su ugradbeni ormar za ostavu i ormar za ostavu. Na katu su tri spavaće sobe od kojih su dvije dvokrevetne i kupaonica. Tu je veliki prednji vrt i prostran vrt iza kuće. Prema Kat Wills, voditeljici marketinga MG Estate Agents of Whitchurch, prijašnja vlasnica živjela je u kući do svoje 104. godine.

"Prijašnji vlasnici nisu imali djece, ali razumijemo da je par bio vrlo aktivan u svojoj starosti. Bili su strastveni putnici i išli na mnoge pustolovine diljem svijeta. Ženin muž je radio za BBC i još je igrao tenis u svojim sedamdesetima. Gospođa je očito bila talentirana glazbenica koja je studirala na glazbenoj akademiji i držala satove klavira u prednjoj sobi kuće", pojašnjava.

Prodaje se kuća iz kultnoga romantičnog filma "Zapravo ljubav" - pogledaj kako izgleda!

U kući su živjeli od 1940-ih. "Velik dio dekora je zapravo izvorni dekor iz vremena kada su se uselili", dodaje. Kuća po svim sobama ima šarene tapete i tepihe s uzorcima, a prevladava crvena boja tepiha i zavjese u bež tonu s uzorkom, a u nekim prostorijama mogu se naći bijele i narančaste zavjese. Kupaonica je iznenađujuće ružičasta, i to od boje zidova pa sve do roze kade i umivaonika. Jedinstvena kuća, koja izgleda kao da je zalutala u vremenu, prodaje se za 285.000 funti (oko dva i pol milijuna kuna), kažu agenti za nekretnine.

Life&style Mladi par adaptirao je ruševnu poslovnu zgradu u topli dom za svoju četveročlanu obitelj

Posjeti Miss7.24sata.hr